Asus julkaisi Tinker T Edge -minitietokoneen Googlen TPU-piirillä

Tinker T Edge on suunnattu etenkin tekoälystä kiinnostuneille kehittäjille ja harrastajille.

Asus on esitellyt ”luottokorttikokoluokkaan” mielenkiintoisen uuden minitietokonetulokkaan. Tinker T Edge sisältää Googlen TPU-sirun ja on suunnattu ensisijaisesti tekoälystä kiinnostuneille kehittäjille ja harrastajille.

Tinker T Edge on perinteisempien sisarustensa tavoin erittäin pienikokoisen ja verrattain täyteen ahdettu tietokone. Poikkeuksellisesti se on varustettu kuitenkin aktiivisella jäähdytyksellä ilmeisesti Googlen Edge TPU-sirun vuoksi. Kuvan perusteella Edge-siru on asennettu erilliselle tytärpiirilevylle, joka istuu muutaman millin varsinaisen tietokoneen piirilevyn yläpuolella.

Varsinaisen prosessorin tehtäviä hoitaa NXP:n i.MX 8M -ARM-järjestelmäpiiri. Se on varustettu neljällä Cortex-A53- ja yhdellä Cortex-M4-ytimellä sekä Vivanten grafiikkaohjaimella. Järjestelmäpiirin tukena on yksi gigatavu kaksikanavaista LPDDR4-muistia, 8 Gt eMMC-tallennustilaa ja tuki SD 3.0 -väylälle microSD-kortinlukijaa varten. Edge TPU -siru perustuu tensoriyksiköihin, mutta sen tarkemmasta konfiguraatiosta ei ole tietoa. Googlen mukaan se tarjoaisi 4 TOPS:in suorituskykyä 2 watin kulutuksella.

Tietokoneelle syötetään virtaa poikkeuksellisesti peräti 45 wattia läpi päästävällä DC-virtaliittimellä, joka takaa Asuksen mukaan vakaan toiminnan riippumatta siitä, kuinka monta muuta laitetta Tinker T Edgeen on kytketty. Muu liitinvalikoima piirilevyllä sisältää MIPI-DSI-pinnit näytöille ja kahdet MIPI-CSI-pinnit kameroille, värikoodatut GPIO-liittimet, HDMI-liitin, yksi USB Type-C- ja kaksi USB Type-A -liitintä ja gigabitin verkkoliitäntä. Tietokoneesta löytyy lisäksi tuki Wi-Fille ja Bluetoothille sekä ohjelmoitavalle LED-valaistukselle esimerkiksi huomiovaloja varten.

Lähde: Asus

Samsung esitteli PCIe 4 -väyläisen 980 Pro NVMe M.2 SSD-aseman

Toisella vuosineljänneksellä tuleva SSD-asema lupaa PCIe 4 -väylässä 6500 Mt/s:n luku- ja 5000 Mt/s:n kirjoitusnopeutta

PCI Express 4.0 saapui SSD-asemiin viime kesänä AMD:n Ryzen 3000 -sarjan prosessoreiden myötä. Useat valmistajat julkaisivat nopealla aikataululla ensimmäiset PCIe 4 -SSD-asemansa, mutta markkinoiden kärkinimi Samsung on esitellyt sellaista vain yritysmarkkinoille. CES 2020 -messuilla tilanne muuttui vihdoin, kun yhtiön osastolta löytyi seuraavan sukupolven SSD-asema kuluttajille.

Japanilainen PC Watch löysi Samsungin uuden 980 Pro -SSD-aseman yhtiön messuosastolta. Samsungin esille pistämien tietojen mukaan PCI Express 4.0 -standardia tukeva NVMe M.2 SSD-asema tulee saataville 250 ja 500 gigatavun sekä yhden teratavun kapasiteeteissa ja sille luvataan perättäisluku- ja kirjoitusnopeutta 6500 ja 5000 Mt/s. PCI Express 3.0 -väylään kytkettynä aseman perättäisluku- ja kirjoitusnopeudet ovat 3500 ja 3300 Mt/s. Valitettavasti yhtiö ei kertonut tarkempia tietoja esimerkiksi ohjain- tai NAND-piireistä, saati sitten aseman IOPS-nopeuksista.

SSD-aseman tehonkulutus on noussut selvästi viime sukupolven Evo Plus -malliin nähden, mikäli se on kytkettynä PCIe 4 -väylään. Tällöin aseman tehonkulutus on luettaessa korkeimmillaan 7,11 ja kirjoittaessa 6,44 wattia, kun PCIe 3 -väyläisen 970 Evo Plussan kulutus on 4,94 ja 4,98 wattia. PCIe 3 -väylässä 980 Pron tehonkulutus tippuu kuitenkin selvästi, ollen luettaessa 4,03 ja kirjoittaessa 4,02 wattia eli 970 Evo Plussaakin pienemmät.

PC Watchin mukaan SSD-asemat tulevat saataville vuoden toisen neljänneksen aikana. Asemien hintatasosta ei ole vielä tietoa.

Lähde: PC Watch

Uusi artikkeli: Testissä NVIDIA GeForce GTX 1650 Super

Testissä TU116-grafiikkapiirillä, korkeammilla kellotaajuuksilla ja GDDR6-muisteilla piristetty GeForce GTX 1650 Super -näytönohjain Gigabyteltä.

Saimme Gigabyteltä testiin lokakuun lopulla julkaistun ja 22. marraskuuta myyntiin saapuneen GeForce GTX 1650 Super -näytönohjaimen ja tarkemmin ottaen Windforce OC 4G -mallin. Näytönohjain edustaa 185 euron hinnallaan Suomessa edullisinta 1650 Super -mallia.

Tutustumme artikkelissa näytönohjaimen ominaisuuksiin ja suorituskykytestit on ajettu 1920×1080-resoluutiolla. Mukana on myös tehonkulutus-, lämpötila- ja melumittaukset sekä ylikellotustestit. Vertailukohtina taulukoissa ovat mukana käytännössä kaikki AMD:n ja NVIDIAn uusimmat markkinoilta löytyvät 150-350 euron hintaluokan näytönohjaimet.

Lue artikkeli: Testissä NVIDIA GeForce GTX 1650 Super

Razer julkisti modulaarisen ja pienikokoisen Tomahawk-tietokoneen

Razerin Tomahawk hyödyntää Intelin viime vuoden loppupuolella esittelemää PCI Express -kortiksi naamioitua NUC 9 Extreme Compute Element -moduulia.

Intel esitteli viime vuoden lopulla The Element -yksikön NUC 9 Extreme -tietokoneen sydämeksi. Modulaarinen NUC-yksikkö on herättänyt kiinnostusta myös muualla ja nyt Razer on esitellyt CES 2020 -messuilla oman näkemyksensä sen hyödyntämisestä.

Razer Tomahawk on modulaarinen ja pienikokoinen tietokone, johon saa pakattua kuitenkin reilusti suorituskykyä. Sen sydämenä sykkii Intelin NUC 9 Extreme Compute Element, joka on varustettu 9. sukupolven Core i9-9980HK 8-ydinprosessorilla. Compute Elementin rinnalla olevaan toiseen PCI Express -paikkaan on puolestaan asennettu GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjain, kuvien perusteella parhaimmillaan RTX 2080 Ti.

Tietokoneesta Compute Elementin ja näytönohjaimen tarjoamat liitännät. Vakiokonfiguraatiossaan tietokoneessa on kaksi SO-DIMM-muistipaikkaa (max. 64 Gt DDR4-2400 tai 32 Gt DDR4-2666), kaksi M.2-liitäntää, kaksi USB Type-C Thunderbolt 3 -liitäntää, kuusi USB 3.2 Gen 2 Type-A -liitäntää, kaksi Intelin gigabitin verkkoliitäntää (i219-LM ja i210-AT)

Tietokone rakentuu modulaariseksi suunnitellun Tomahawk N1 -kotelon ympärille. Kotelon katto on rei’itetty ja sen kyljet ovat karkaistua lasia. Kotelon sisältö liukuu ulos yhtenä kelkkana, jolloin minkä tahansa komponentin vaihto onnistuu helposti. Kotelo syö täyskokoisia kahden korttipaikan näytönohjaimia ja SFX-kokoluokan virtalähteen.

Razer Tomahawk tulee saataville vuoden ensimmäisen puoliskon aikana. Sen Tomahawk N1 -kotelo tulee myyntiin myös erikseen, mutta koska emolevyn pitäisi sopia PCI Express -liitäntään, on mahdollinen itse rakentelu joko rankan modifioinnin tai Intelin uusien Compute Elementien odottelun takana.

Lähde: Razer, Tomahawk-tuotesivu

Adata esitteli kolme PCIe 4.0 -väyläistä M.2 SSD-asemaa Silicon Motionin ja InnoGritin ohjainpiireillä

Markkinoilla on PCIe 4.0 -väyläisiä SSD-asemia lukuisilta valmistajilta, mutta niille on käytännössä kaikille yhteistä Phisonin E16-ohjainpiiri ja samat NAND-piirit.

PCI Express 4.0 -väylää tukevat asemat tulivat voimalla markkinoille Ryzen 3000 -sarjan prosessoreiden myötä. Markkinoilla oleville vaihtoehdoille on kuitenkin kaikille yhteistä sama ohjainpiiri ja NAND-piirit. Adata on esitellyt nyt CES 2020 -messuilla vaihtoehdon.

Adatan messuosastolla on esitelty kolme erilaista PCI Express 4.0 -väyläistä M.2 NVMe SSD-asemaa, jotka käyttävät kolmea erilaista ohjainpiiriä, joista yksikään ei ole Phisonin E16. Tarjonnan kovin vaihtoehto on XPG Sage, joka perustuu InnoGritin ”Rainier” IG5236 -ohjainpiiriin. Asema tukee NVMe 1.4 -protokollaa ja PCI Express 4.0 x4 -väylää. Sille luvataan parhaimmillaan 4 Tt:n kapasiteettia, 7000 Mt/s perättäislukunopeutta, 6100 Mt/s perättäiskirjoitusnopeutta ja 1 000 000 IOPSin satunnaislukunopeutta (4K).

Keskimmäinen vaihtoehto on XPG Indigo, joka perustuu PCIe 4.0 x4 -nopeutta tukevaan Silicon Motionin SM2264 -ohjainpiiriin. Niin ikään 4 Tt:n maksimikapasiteetissa myyntiin tuleville asemille luvataan 7000 Mt/s perättäislukunopeutta, 6000 Mt/s perättäiskirjoitusnopeutta ja 700 000 IOPSia satunnaislukunopeutta (4K).

Pahnan pohjimmainen on XPG Pearl, joka on varustettu Silicon Motionin pykälää hitaammalla mutta yhtä kaikki PCIe 4.0 x4 -väylää tukevalla SM2267-ohjainpiirillä. Asema tulee isoveljiensä tapaan saataville maksimissaan 4 Tt:n kapasiteetissa ja sille luvataan maltillisemmat 4000 Mt/s perättäisluku- ja 3000 Mt/s -kirjoitusnopeutta sekä 400 000 IOPSia satunnaislukunopeutta (4K).

Adata ei paljastanut vielä asemien hinnoittelua tai tarkkaa julkaisuajankohtaa. Ne tulevat kuitenkin myyntiin tämän vuoden aikana.

Lähde: TechPowerUp

Lenovo julkisti taittuvanäyttöisen ThinkPad X1 Fold -tietokoneen

ThinkPad X1 Fold on ensimmäinen tai yksi ensimmäisistä Intelin Lakefield-prosessoria käyttävistä tietokoneista.

Lenovo kiusoitteli jo viime vuonna tulevalla taittuvanäyttöisellä ThinkPadillaan. Nyt yhtiö on julkistanut CES 2020 -messuilla ThinkPad X1 Foldin virallisesti.

ThinkPad X1 Fold on käytännössä keskeltä kokoon taittuva taulutietokone, mutta sen mukana toimitetaan myös näppäimistö, joka asettuu tarvittaessa toisen näyttöpuoliskon päälle tehden laitteesta perinteisen kannettavan oloisen. Sen pOLED-näyttö on täysin avattuna 13,3-tuumainen ja kuvasuhteeltaan 4:3, mutta yhtiö ei paljastanut lehdistötiedotteessaan sen resoluutiota.

 

X1 Foldin sisältä löytyy varsin mielenkiintoista rautaa, sillä se on yksi ensimmäisistä ellei ensimmäinen Intelin Lakefield-koodinimellistä järjestelmäpiiriä käyttävä tuote. Lakefield tullaan näkemään ilmeisesti markkinoille nimellä Intel Core with Hybrid Technology -nimellä, mikä viittaa sen ydinkonfiguraatioon. Lakefieldissä on käytössä yksi Ice Lakesta tuttu Sunny Cove -ydin, neljä kevyempää Tremont-ydintä sekä Gen11-grafiikkaohjain. Se hyödyntää Foveros-3D-paketointia ja sirupinon päälimmäisenä istuu POP-paketoitu 8 Gt:n LPDDR4X-2133 -muistipiiri.

Taittuvanäyttöisen tietokoneen strategiset mitat ovat toistaiseksi vielä tuntemattomat, mutta taitettuna kiinni sen kerrotaan olevan alle tuuman paksu. Painoa laitteella on tasan yksi kilo. Aiemmin mainittu irroitettava näppäimistö pysyy mukana magneettikiinnityksen avulla laitteen sisällä kun se ei ole käytössä.

Lenovo ThinkPad X1 Fold saapuu myyntiin vuoden puolivälin tienoilla perinteisellä Windows 10 -käyttöjärjestelmällä. Sen verottomaksi suositushinnaksi on suunniteltu ainakin tässä vaiheessa 2499 dollaria. Taittuvanäyttöisille laitteille optimoidulla Windows 10X -käyttöjärjestelmällä varustettu versio saapuu myyntiin myöhemmin.

ThinkPad X1 Foldin ohella Lenovo esitteli CES-messuilla mm. Yoga 5G, ThinkBook Plus ja IdeaPad Duet Chromebook -kannettavat. 1,3 kg painoinen 14-tuumainen Yoga 5G perustuu Snapdragon 8cx 5G -piiriin ja tarjoaa jopa 24 tunnin toiminta-ajan. ThinkBook Plus -mallissa on 13,3-tuumaisen sisänäytön lisäksi kanteen sijoitettu 10,8-tuumainen e-mustenäyttö.

Yoga 5G:n myynti alkaa keväällä 1499 dollarin hintaan, ThinkBooks Plus tulee saataville maaliskuussa 1199 dollarin lähtöhintaan ja IdeaPad Duet Chromebook toukokuussa 279 dollarin suositushintaan. Euroopan hinnat ilmoitetaan myöhemmin.

Lähde: Lenovo

Acer julkisti DisplayHDR 1400 -tasolle yltävän Predator X32:n ja 55-tuumaisen OLED-pelinäytön

Acerin Predator X32 vastaa ominaisuuksiltaan käytännössä täysin Asuksen PG32UQX:ää, mutta Acer kertoi näytön teknisistä yksityiskohdista kilpailijaansa avoimemmin.

Asus esitteli CES 2020 -messuilla maailman ensimmäisen DisplayHDR 1400 -näytön, mutta Acer ei aio jäädä pekkaa pahemmaksi vaan esitteli samoilla messuilla oman näkemyksensä vastaavasta näytöstä. Lisäksi Acer esitteli uuden jättimäisen OLED-näytön.

Acer Predator X32 on käytännössä täysin vastaava Asuksen PG32UQX:n kanssa, mutta kaikeksi onneksi yhtiö on ollut Asusta avokätisempi teknisten yksityiskohtien paljastamisen suhteen. Näytöstä löytyy 32-tuumainen 4K UHD -resoluution (3840×2160) ja 144 hertsin IPS-paneeli, joka on saanut kylkeensä DisplayHDR 1400 -sertifioinnin, kiitos MiniLED-taustavalaistuksen. Taustavalaistus on jaettu yhteensä 1152 erikseen hallittavaan alueeseen. 10-bittisten värien lisäksi Acer lupaa väritarkkuuden Delta E:n olevan alle 1:n ja väritoiston kykenevän näyttämään 99 % AdobeRGB- ja 89,5 % Rec.2020 -väriavaruuksista.

Näyttö tukee G-Sync Ultimate -tasoa, mutta kuten Asuksenkin kohdalla, käyttäjä joutuu karsimaan joko värisyvyydestä tai kromasta, mikäli hän mielii saada toistettua 4K UHD -resoluutiota 144 hertsin virkistystaajuudella. Tämän hetkisten tietojen mukaan G-Sync-moduuli ei ole yhteensopiva DisplayPort 1.4:n Display Stream Compression 1.2 -teknologian kanssa, mikä mahdollistaisi 4K UHD -kuvan 144 hertsin virkistystaajuudella karsimatta kuvan tarkkuudesta.

Näytön takapuolelta löytyy jalka, joka mahdollistaa näytön korkeuden säätämisen sekä kääntämisen (swivel). Liitäntäpuolelta löytyy kolme HDMI 2.0 -liitäntää, yksi DisplayPort 1.4 -liitäntä sekä neliporttinen USB-hubi.

Predator X32 saapuu myyntiin vuoden toisen neljänneksen aikana ja sen suositushinta Euroopassa tulee olemaan 3299 euroa.

Predator CG552K on puolestaan Acerin näkemys jättikokoisesta OLED-näytöstä. Se tukee luonnollisesti 3840×2160- eli 4K UHD -resoluutiota 120 hertsin virkistystaajuudella, joka yhdessä overdrive-tekniikan avulla riittää Acerin mukaan alle puolen millisekunnin G2G-vasteaikaan. Se tukee sekä HDMI VRR- että FreeSync/Adaptive-sync-teknologioita ja sille on myönnetty myös G-Sync Compatible -leima.

Näyttö tukee 400 nitin maksimikirkkautta, minkä pitäisi riittää DisplayHDR 400 True Black -sertifikaattiin, mutta ainakaan toistaiseksi sitä ei ole haettu tai myönnetty näytölle. Näytön luvataan tarjoavan Delta E <1 -tason väritarkkuuden ja toistavan 98,5 DCI-P3 -väriavaruudesta.

Näytön takapuolelta löytyy kolme HDMI 2.0 -liitäntää, kaksi DisplayPort 1.4 -liitäntää, yksi USB Type-C -liitäntä sekä kaksi USB 2.0- ja kaksi USB 3.0 -porttia. Vaikka liitäntöjen kerrotaan olevan HDMI 2.0 -tasoa, viittaavat HDMI VRR -tuki ja 120 hertsin virkistystaajuus niin vahvasti HDMI 2.1:een, että tuki lienee tulossa myöhemmin firmware-päivityksenä, ellei ole mukana jo myyntiin tullessa.

Predator CG552K saapuu myyntiin Euroopassa vuoden kolmannen neljänneksen aikana 2699 euron suositushintaan.

Acer julkisti samaan syssyyn myös Predator X38 -näytön, joka on varustettu erikoisella ja erittäin leveällä 3860×1600-resoluutiolla ja ylikellottaessa peräti 175 hertsin virkistystaajuudella. Näyttö kaartuu maltillisesti (2300R) ja tukee perusmuotoista G-Synciä. Näyttö on myös DisplayHDR 400 -sertifioitu. Predator X38 saapuu myyntiin Euroopassa huhtikuussa 2199 euron suositushintaan.

Lähde: Acer

Video: Testissä NVIDIA GeForce GTX 1660 Super

Videolla käydään läpi NVIDIAn GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimen testitulokset aiemmin julkaistun kirjoitetun artikkelin pohjalta.

Julkaisimme io-techissä joulukuussa testiartikkelin NVIDIAn uudesta GeForce GTX 1660 Super -näytönohjaimesta, jonka hintataso Suomessa on noin 260-310 euroa. Nyt artikkelin pohjalta on tehty videomuotoinen yhteenveto, joka on julkaistu io-techin Youtube-kanavalla.

Videolla käydään pikaisesti läpi Asuksen Dual EVO -mallisen näytönohjaimen ominaisuudet sekä suorituskyky 1440p- ja 1080p-resoluutioilla, tehonkulutus-, lämpötila- ja melumittaukset sekä ylikellotuspotentiaali. Testeissä vertailukohtina ovat NVIDIAn aiemmin julkaistut 1660- ja 1660 Ti -mallit sekä AMD:n 8 gigatavun näyttömuistilla varustettu Radeon RX 5500 XT sekä useita muita 150-350 euron näytönohjaimia.

Kokeilemme jatkossakin kirjoitettujen testiartikkeleiden työstämistä jälkikäteen videoformaattiin, joten anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava. Yli 35 000 tilaajalla io-tech on noussut Pohjoismaiden suurimmaksi tekniikkamediaksi Youtubessa.

Katso video Youtubessa

OnePlus esitteli Concept One -konseptipuhelimensa CES-messuilla

Puhelimen takakamera piiloutuu kirkkaasta mustaksi muuttuvan lasipinnan taakse.

OnePlus on esitellyt lupaustensa mukaisesti uuden Concept One -konseptipuhelimensa CES-messuilla Las Vegasissa. Kyseessä vaikuttaisi olevan ensisijaisesti takakuoren muotoilukonsepti, eikä laitteen teknisistä tiedoista ole kerrottu mitään yksityiskohtia.  OnePlus ei myöskään maininnut toistaiseksi mitään konseptipuhelimen toteutusten saapumisesta markkinoille.

Concept One on toteutettu yhdessä autovalmistaja McLarenin kanssa ja siinä esitellään erityisesti muotoilua, värejä, materiaaleja ja viimeistelyä. Konseptin merkittävin erikoisuus on takakameran peittävä vain 0,35 mm paksu elektrokromaattinen lasi, joka muuttuu 0,7 sekunnissa läpinäkyvästä mustaksi. Kun kameraa ei käytetä, saadaan se tällä keinolla piilotettua näkyvistä. OnePlussan mukaan se toimii myös kuvanlaatua parantavana suodattimena, kun kuvataan erittäin voimakkaassa valossa.

Concept Onen takakuorta hallitsee musta lasi sekä papaijanoranssi hienosyinen semianiliininahka, jota käytetään myös McLarenin superautoissa. Puhelimen metallikehyksessä on kuparinoranssi värisävy.

Corsair julkaisi jykevän ilmajäähdytteisen A500-prosessoricoolerin sekä kolme iCUE RGB Pro XT -valmisnestecooleria

Uuden A500-mallin myötä Corsair ottaa osaa ilmajäähdytteisten high-end-prosessoricoolereiden markkinoille.

Corsair on esitellyt CES-messuilla uusia tehokkaita jäähdytystuotteita prosessorin viilentämiseen. Ilmajäähdytteinen A500 asemoituu high-end-luokkaan. Nestejäähdytyspuolelle tarjolla on lähinnä kasvojenkohotus, mutta ilmajäähdytysmallistoon yritys esitteli lisää vääntöä uuden huippumallin muodossa.

Uusi ilmajäähdytteinen A500-prosessoricooleri perustuu yhteen suurikokoiseen kuutiomaiseen rivastoon, jonka molemmille puolille on kiinnitetty 120 mm:n ML120-tuulettimet. Tuulettimet käyttävät Corsairin magneettilevitaatiolaakerointia ja niiden pyörimisnopeus on säädettävissä PWM:n avulla 400 ja 2400 minuuttikierroksen välillä (max. 75 CFM, 36 dBA). Tuulettimien korkeutta voi säätää muistiyhteensopivuuden parantamiseksi.

Alumiininen jäähdytysrivasto on yhteydessä prosessoriin kahden kuuden millimetrin ja kahden kahdeksan millimetrin lämpöputken välityksellä ja lämmönsiirto prosessorista tapahtuu high-end-coolerille poikkeuksellisesti suoralla lämpöputkikontaktilla. Valmistaja lupaa coolerin kykenevän jäähdyttämään jopa 250 watin lämpökuorman (TDP). A500:n fyysiset mitat ovat 144 x 169 x 171 mm ja 1,46 kg. Corsairin HoldFast-kiinnitysratkaisu on yhteensopiva AM4-, AM3-, FM2-, LGA115x- ja LGA20xx-prosessorikantojen kanssa.

Nestejäähdytyspuolella uusi iCUE RGB PRO XT -mallisto koostuu 240 mm:n jäähdytintä käyttävästi H100i-mallista, 280 mm jäähdytintä käyttävästi H115i-mallista sekä 360 mm jäähdyttimeen perustuvasta H150i-huippumallista. Kaikkien kolmen mallin alumiinijäähdytin on paksuudeltaan 27 mm. A500-coolerin tapaan myös uudet nestecoolerit käyttävät yrityksen ML-sarjan PWM-ohjattavia tuulettimia, joiden huippunopeus on 2000 RPM 140 mm mallille ja 2400 RPM 120 mm mallille. Haluttaessa tuulettimet saa pysähtymään lämpötilan mukaan. Blokkiyksikön sisältämiä 16 osoitettavaa RGB-lediä sekä tuulettimien ja pumpun pyörimisnopeutta voi säätää iCUE-ohjelmiston avulla. Nestecoolerit ovat yhteensopivia LGA115x-, LGA20xx-, AM2+-, AM3-, AM4- ja sTR4-suoritinkantojen kanssa.

A500-coolerin suositushinta on 99,90 euroa ja se tulee saataville välittömästi. iCUE RGB Pro XT -nestecoolereiden hinnat alkavat H100i-mallin 132,90 eurosta ja päätyvät H150i-mallin 176,90 euroon. Väliin mahtuu vielä 154,90 euron hintainen H115i-malli. Kaikille jäähdytystuotteille luvataan viiden vuoden takuu.

Lähde: Corsair