EKWB julkaisi universaalin QuantumX Loophole -nesteenjakopaneelin

Nesteenjakopaneeli on sikäli uniikki, että valmiiksi suunniteltujen nestekanavien sijasta käyttäjä saa itse rakentaa haluamansa kanavat yhteensä 34 G1/4″-portin avulla paneelin sisään.

Slovenian ylpeys EK Water Blocks on julkaissut uuden mielenkiintoisen nesteenjakopaneelin. Uuden EK-QuantumX Loopholen luvataan olevan ns. universaali malli, eli se sopii lähes koteloon kuin koteloon.

EK-QuantumX Loophole on sikäli poikkeuksellinen nesteenjakopaneeli, ettei siinä ole lainkaan valmiita nestekanavia, vaan jokainen käyttäjä rakentaa haluamansa kanavat itse 90-asteen kulmaliittimillä ja micro HDP- tai HDC -sovittimilla paneelin sisään. Jakopaneelissa on yhteensä 34 G1/4”-kierteillä varustettua liitintä, joilla saa luotua haluamansa nestekanavat sekä tuomaan nesteen ulos paneelista kiertoon sopivista kohdin. Koko paketti on luonnollisesti EK-Matrix7-standardin mukainen.

Paneelista löytyy myös G3- eli Generation 3 D5 -pumppu, joka ottaa nyt virtansa Molexin sijasta SATA-virtaliittimestä ja ohjaussignaalin 4-pinnisestä PWM-tuuletinliittimestä, sekä noin 562 millilitran nestesäiliö. Pumppu on suojattu alumiinista CNC-koneistetulla EK-Quantum Convection -suojakuorella joko mustaksi tai hopeiseksi anodisoituna ja sama teema näkyy myös nestejakopaneelin ulkokuorten alumiiniosissa. Pelaajien on syytä huomioida, ettei mukaan kuulu ainuttakaan RGB-LEDiä.

QuantumX Loophole asentuu kätevästi standardien 140 mm kiinnityspisteiden avulla mihin tahansa kaksi 140 mm tuuletinta vierekkäin sallivaan koloon kotelossa, kunhan sen yhteydessä on kylliksi tilaa myös ulkonevalle pumpulle. Sen voi asentaa myös 90°-kulmaan 120 tai 140 mm tuuletinpaikkaan erikseen myytävän adapterin avulla.

EK-QuantumX Loophole -nesteenjakopaneeli D5-pumpulla tulee saataville joulukuussa, mutta sen ennakkotilaukset ovat käynnissä jo nyt. Paneelin hinta on yhtiön omassa verkkokaupassa 460,90 euroa väristä riippumatta.

Lähde: EKWB

Bulgarialaiskauppa listasi ensimmäiset Core Ultra -kannettavat

Flysystemin listauksessa Core Ultra 5 125H:lla varustettu Lenovo Yoga Pro 7 kustantaa noin 1320 ja Core Ultra 7 155H:lla varustettu versio noin 1510 euroa.

Intelin uudet Meteor Lake -arkkitehtuuriin perustuvat Core Ultra -prosessorit saapuvat myyntiin kannettavissa joulukuun aikana. Bulgariassa joulu on tänä vuonna ajoissa, sillä paikallinen Flysystem on listannut jo ensimmäiset uusilla prosessoreilla varustetut kannettavat.

Flysystem on listannut sivuillaan ensimmäiset kaksi Meteor Lake kannettavaa Lenovolta. Lenovo Yoga Pro 7 -mallit tulevat saataville ainakin Core Ultra 5 125H- ja Core Ultra 7 155H -prosessoreilla.

Kannettavien tiivistetyssä ominaisuuslistauksessa on mainittu 32 Gt:n DDR5-muisti, 14,5” 3K-resoluution ja 400 nitin näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella sekä kosketustuella. PCIe-väyläistä tallennustilaa on tarjolla yhden teratavun verran. Edullisempi Core Ultra 5 -versio on hinnoiteltu kaupassa 2579,70 Bulgarian levaan eli noin 1321 euroon ja kalliimpi Core Ultra 7 -versio 2648,36 levaan eli noin 1510 euroon.

Sivusto on listannut lisäksi jo koko joukon Lenovo Legion -kannettavia 14. sukupolven Core -prosessoreilla ja erillisnäytönohjaimilla. Edullisin malleista on Legion 5 Core i7-14650HX:llä ja RTX 4060:llä noin 1765 euroon ja tyyrein Legion 9 Core i9-14900HX:llä ja RTX 4090:llä noin 5105 euroon.

Lähde: VideoCardz

Intel esitteli Meteor Lakea ja XeSS-skaalainta Dying Light 2:lla

Demossa ei ole raakaa FPS-dataa, mutta ruudunpäivitys vaikuttaa sulavalta niin natiivina kuin 60-80 % parempaa suorituskykyä tarjoavana XeSS-skaalattuna versionakin.

Intel on julkaissut YouTubessa uuden Talking Tech -videon, jossa aiheena on tällä kertaa Meteor Lake -kannettavat ja XeSS-skaalain. Markkinointivideolla ei nähdä tällä kertaa tuttua parivaljakkoa, sillä Ryan Shrout lähti yhtiön listoilta jokin aika sitten, vaan asialla ovat teknologiaevankelistaksi kuvailtu Alejandro Hoyos ja Intelin teknisen markkinoinnin vanhempi insinööri Chuck Duvall.

Intelin uusissa Meteor Lake -prosessoreissa on siirrytty käyttämään useamman sirun rakennetta Foveros-paketoituna yhteen piiriin, ja Duvallin mukaan GPU-siru on yksi sen ehdottomasti parhaista ominaisuuksista. Xe-LPG-arkkitehtuuriin perustuvan integroidun grafiikkaohjaimen suorituskyky on Duvallin mukaan niin hyvä, että sitä voisi kutsua erillisnäytönohjaimeksi integroituna prosessoriin. Siru valmistetaan TSMC:n 5 nanometrin luokan prosessilla.

Intelin tarkemmin määrittelemätön Meteor Lake -prosessori pyörittää videolla Dying Light 2 -peliä, mutta valitettavasti tarkkoja FPS-lukuja ei ole nähtävillä. Vaikka videon fokuksessa on nimenomaan XeSS-skaalain, vaikuttaa demossa nähtävä suorituskyky sulavalta myös natiivina 1080p-resoluutiolla. Verrokkina oleva XeSS-versio pyörii Intelin lukujen mukaan jatkuvasti noin 60-80 % nopeammin, kuin natiivi, mutta lukuja silmäillessä tulee huomioida, että XeSS-versio renderöidään sisäisesti 720p-resoluutiolla. Mukana videolla ovat myös reaaliaikaiset tehonkulutuslukemat, jotka pysyvät kummassakin tapauksessa alle 30 watissa.

XeSS eli Xe Super Sampling on Intelin temporaaliskaalain, joka hyödyntää tekoälyalgoritmeja parhaan skaalaustuloksen saamiseksi. Teknologia on mukana yhtiön mukaan jo 80 pelissä ja lisää on luvassa tulevaisuudessa. Videolla raskaan työn raatajana toimiva määrittelemätön Meteor Lake -prosessori tulee kuluttajien saataville joulukuussa Core Ultra -brändättynä.

Intel julkaisi kolmannen vuosineljänneksensä tuloksen

Yhtiön liikevaihto otti takapakkia vuoden takaiseen nähden, mutta tulos pysyi vielä 300 miljoonaa dollaria plussan puolella.

Intel on pitänyt osavuosikatsauksensa viime viikon lopulla ja julkaissut sen myötä kolmannen vuosineljänneksensä tuloksen. Yhtiön sai pidettyä tuloksen plussan puolella ja jopa peittosi odotukset sekä liikevaihdon että katteen osalta.

Intel sai kolmannen vuosineljänneksen aikana kokoon 14,2 miljardin edestä liikevaihtoa, mikä laski 8 % vuoden takaisesta, mutta peittosi odotukset noin 800 miljoonalla dollarilla. Yhtiön käyttökate oli 45,8 %, eli vain 0,1 prosenttiyksikköä pienempi kuin vuotta aiemmin. Yhtiö teki nettovoittoa 300 miljoonaa dollaria, kun vuotta aiemmin sitä tuli miljardi.

Osastokohtaisesti yhtiön kuluttajatoiminnoista vastuussa olevan Client Computing Groupin liikevaihto laski 3 % vuoden takaiseen nähden, mutta samaan aikaan tuotto kasvoi 1,4 miljardista jopa 2,1 miljardiin dollariin. Data Center and AI Groupin liikevaihto puolestaan kutistui 10 %:lla, mutta vuoden takainen 100 miljoonan tappio saatiin käännettyä plussalle saman verran.

Network and Edge -osastolla liikevaihto laski viime vuoteen verrattuna jopa 1,5 miljardia dollaria ja samalla tulos painui käytännössä nollaan, vain aavistuksen plussan puolella. Intel Foundry Services puolestaan tykitti jopa 299 % vuoden takaista kovemman liikevaihdon, mutta se ei riittänyt kääntämään yksikön tulosta plussalle. Tappiot kuitenkin kutistuivat 90 miljoonasta 86 miljoonaan dollariin. Toinen liikevaihtoaan kasvattanut yksikkö oli Mobileye, jonka liikevaihto kasvoi vuoden takaisesta 18 ja tulos 20 %.

Intelin mukaan sen tavoite julkaista viisi uutta valmistusprosessia neljässä vuodessa on edelleen hyvällä mallilla. Intel 7- ja 4 -prosessit ovat massatuotannossa ja Intel 3:n pitäisi saavuttaa massatuotantovalmius vuoden loppuun mennessä. Ångströmin aikakauden on tarkoitus käynnistyä ensi vuonna, kun Intel 20A saavuttaa tuotantovalmiuden ensimmäisellä ja 18A jälkimmäisellä vuosipuoliskolla.

Prosessoreiden puolella Intel julkaisi menneellä neljänneksellä 14. sukupolven Core -prosessorit työpöydälle ja esitteli Meteor Lake -arkkitehtuuriin perustuvat uudet Core Ultra -prosessorit, jotka saapuvat myyntiin joulukuussa. Yhtiö tulee julkaisemaan tulevan neljänneksen aikana myös 5. sukupolven Xeon -prosessorit (Emerald Rapids) ja putkessa on myös yhtiön ensimmäinen E-ytimiin perustuva Xeon Sierra Forest, mutta sen vuoro on vasta ensi vuoden ensimmäisellä puoliskolla.

Lähde: Intel, Kuva: App Economy Insights @ X

Uusi artikkeli: Testissä OnePlus Open

27.10.2023 - 14:18 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (47)

Testasimme OnePlussan ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen, 1799 euron hintaisen Openin.

io-techin uusimmassa testiartikkelissa pureudutaan OnePlussan viime viikolla julkaisemaan taittuvanäyttöiseen Open-älypuhelimeen runsaan kahden viikon käyttötestijakson pohjalta. Kyseessä on OnePlussan ensimmäinen taittuvanäyttöinen malli, joka tarjoaa 6,3-tuumaisen ulkonäytön sekä 7,8-tuumaisen taittuvan sisänäytön. Takakuoren näyttävään kamerasaarekkeeseen on sijoitettu yrityksen parasta osaamista edustava kolmoiskamera.

Lue artikkeli: Testissä OnePlus Open

Apple kääntyi tukemaan right-to-repair -aloitetta koko Yhdysvalloissa

Jo vuosia aloitetta vastaan taistellut Apple oli hyväksynyt vastaavan lain jo kotiosavaltiossaan Kaliforniassa aiemmin tänä vuonna.

Yhdysvalloissa on taisteltu jo pitkään ns. right-to-repair -laista, joka pakottaisi laitevalmistajat tarjoamaan kaikille tahoille mahdollisuuden samoihin varaosiin ja työkaluihin reiluun hintaan. Nyt tälle taistelulle on tullut stoppi Applen osalta.

Apple on ilmoittanut kuluneen viikon tiistaina tukevansa Yhdysvaltojen right-to-repair -aloitetta, jota vastaan se on taistellut jo vuosien ajan. Right-to-repair on kuluttajien oikeuksia korjauttaa laitteensa itse tai missä haluaa tukeva laki, jolla Bidenin hallinto pyrkii estämään ylimääräiset maksut todellisten korjauskulujen päälle.

Yhtiö oli hyväksynyt kotiosavaltionsa Kalifornian vastaavan lain jo elokuussa ja nyt sitoutuu siis samaan koko maassa. Varaosia yhtiö on toimittanut ainakin joillekin itsenäisille toimijoille jo vuodesta 2019 lähtien, mutta diagnostiikkalaitteet ja muut viralliset työkalut ovat olleet aiemmin niiden tavoittamattomissa.

Apple on luvannut tuoda sekä varaosat, työkalut että kaikki tarvittavat dokumentit yhtiön puhelinten, tietokoneiden ja muiden laitteiden korjaamiseen sekä itsenäisten korjauspajojen että kuluttajien saataville. Yhtiön muuttuneen kannan toivotaan ajavan myös muita yritysjättejä tukemaan aloitetta. Yhdysvalloissa on arvioitu laitteiden korjausmahdollisuuksien parantamisen voivan säästää jopa 49,6 miljardia dollaria kuluttajien rahoja vuosittain samalla, kun se parantaisi itsenäisten toimijoiden kilpailuasemia ja vähentäisi maassa syntyvää elektroniikkajätettä jopa 7 miljoonaa tonnia per vuosi.

Lähde: Reuters

NVIDIA julkaisi uudet GeForce 545.92 -ajurit näytönohjaimilleen

Ajureissa on Game Ready -leima kotimaisen Remedyn tuoreimmalle taidonnäytteelle, Alan Wake 2:lle, sekä tuki Ghostrunner 2:lle.

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 545.92 -ajurit ovat saatavilla Windows 10- ja 11 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön näytönohjaimia Maxwell-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 545.92 -ajureiden merkittävin uudistus on Game Ready -leima kotimaisen Remedyn Alan Wake 2 -pelille. Ajureissa tuki ja viimeisimmät päivitykset myös Ghostrunner 2:lle. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin ei valitettavasti ole mainintoja. Voit tutustua pelitukeen tarkemmin NVIDIAn Game Ready -artikkelissa.

Tällä kertaa ajureissa on korjattu vain yksi bugi, joka aiheutti työpöydän värien ylivalottumisen VR-sovelluksen sulkemisen jälkeen. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan vanha tuttu Halo Infiniten ssuorituskykyongelmat Maxwell-arkkitehtuurin näytönohjaimilla sekä uuden NVIDIA-ikonin ilmestyminen tehtäväpalkkiin, kun koneella vaihdetaan Windowsin käyttäjää. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

Hyte julkaisi uuden Y70 Touch -kotelon kosketusnäytöllä

Hyten uutuuskotelon viistetty etukulma on varustettu 14,1″:n korkearesoluutioisella kosketusnäytöllä.

Kotelovalmistaja Hyte tunnetaan näyttävistä koteoloistaan, jotka tarjoavat hyvän näkyvyyden koneen sisuksiin. Nyt yhtiö on laajentanut valikoimaansa uudella Y70 Touch -mallilla, joka poikkeuksellisesti heikentää näkyvyyttä hieman.

Hyte Y70 Touch noudattaa Y60:n tuttua mallia, jossa kotelon vasen etukulma on viistetty. Normaalin karkaistun lasin sijasta kulmasta löytyy tällä kertaa kuitenkin 14,1-tuumainen 1100×3840-resoluution 10 pisteen kosketusnäyttö.

Näyttöä hallitaan Hyten Nexus Touch -sovelluksella ja käyttökohteissa on käytännössä vain mielikuvitus rajana. Esimerkkeinä mainitaan kaikkea kalenterista järjestelmän tietojen seurantaan, chatin pyörityksestä pelien pelaamiseen ja muistilappuna toimimiseen.

Kotelon tuuletusreiät noudattavat yhtiön mukaan Y-sarjan tuttua ja tehokasta filosofiaa, mutta edelleen optimoituna ilmanvastuksen minimoimiseksi. Kotelosta löytyy tilaa niin 360 mm:n radiaattoreille kuin jopa 180 mm korkeille tornicoolereillekin ja näytönohjaimen saa pidettyä mukavan viileänä asentamalla pohjalle kolme 120 mm tuuletinta. Mukana tulee myös PCIe Gen 4 -riser-kaapeli näytönohjaimen pystyasennukseen.

Hyte Y70 Touchin tekniset ominaisuudet:

 • Ulkomitat: 470 x 320 x 470 mm, tilavuus 70,7 litraa
 • I/O-paneeli: 2 x USB-A 3.2 Gen 1, 1 x USB-C 3.2 Gen 2
 • Emolevytuki: ITX, mATX, ATX ja EATX
 • Laajennuskorttipaikat: 7 puolen korkeuden, 4 täyden korkeuden (näytönohjaimen vaaka-asennus)
 • Näytönohjaimen maksimikoko: 390 mm pitkä, 105 mm paksu
 • CPU-coolerin maksimikorkeus: 180 mm
 • Tuuletinpaikat:
  • Kyljessä 3 x 120 / 2 x 140 mm
  • Katossa 3 x 120 / 2 x 140 mm
  • Pohjassa 3 x 120 / 2 x 140 mm (max 32 mm korkeus)
  • Takana 1 x 120/140 mm
 • Jäähdytinpaikat:
  • Kyljessä 120/140/240/280/360 mm (125 mm paksuus)
  • Katossa 120/140/240/280/360 mm (68 mm paksuus)
  • Takana 120/140 mm
 • Muuta: 14,1” 1100×3840 60 Hz kapasitiivinen 10 pisteen kosketusnäyttö (283 PPI)

Y70 Touch tulee saataville Snow Whiteksi ristittynä täysvalkoisena mallina, valkomustana, punamustana ja täysmustana. Kotelo tulee välittömästi saataville Pohjois-Amerikassa, mutta Eurooppaan sitä saadaan odottaa joulukuulle asti. Kotelon suositushinta Euroopassa on 399,99 euroa.

Lähde: Lehdistötiedote, tuotesivut

Qualcomm julkaisi kannettaviin suunnatun Snapdragon X Eliten uusilla Oryon-ytimillä

Qualcomm uhoaa sen kannettaviin suunnatun uutuusprosessorin tarjoavan jopa kaksinkertaista prosessori- ja GPU-suorituskykyä ja peräti 4,5-kertaista tekoälysuorituskykyä kilpailijoihinsa nähden.

Qualcommin Snapdragon Summit -julkaisutapahtumassa Havaijilla nähtiin odotetusti yhtiön tuorein mobiililippulaiva Snapdragon 8 Gen 3. Myös vain vähän ennen itse tapahtumaa vuotanut PC-kannettaviin tarkoitettu Snapdragon X Elite julkaistiin nyt virallisesti.

Qualcomm kehitti aikoinaan täysin omia Arm-ytimiään, mutta on sittemmin siirtynyt käyttämään Armin kehittämiä Cortex-ytimiä. Snapdragon X Elitestä alkaa kuitenkin uusi aikakausi itse suunniteltujen ydinten parissa, sillä sen Oryon Arm-ytimet perustuvat alun perin Nuvian kehittämään Phoenix-arkkitehtuuriin. Se valmistetaan tarkemmin määrittelemättömällä 4 nanometrin luokan prosessilla, mutta oletettavasti kyse on jostain TSMC:n prosesseista.

Uusi järjestelmäpiiri sisältää 12 suorituskykyistä Oryon-ydintä, jotka toimivat maksimissaan 3,8 GHz:n kellotaajuudella kaikkien ydinten rasituksessa. Yhden tai kahden ytimen rasituksessa kellotaajuus voi nousta 4,3 GHz:iin asti. Ytimet on jaettu neljän ytimen ryppäisiin ja niiden käytössä on yhteensä 42 Mt välimuisteja, mutta niiden tarkemmasta jaosta ei ole tietoa. Muistipuolella on käytössä yhteensä 128-bittinen LPDDR5x-muistiohjain, joka tukee virallisesti LPDDR5x-8533-nopeutta.

Oryon-prosessoriydinten viereltä löytyy Adreno-grafiikkaohjain, jonka luvataan tarjoavan 4,6 TFLOPSin edestä raakaa laskentatehoa ja tukevan DirectX 12 -rajapintaa ja kiihdytettyä säteenseurantaa. Näyttöohjain tukee kannettavan sisäänrakennetun näytön lisäksi maksimissaan kolmea ulkoista DP 1.4 -näyttöä ja sen VPU-mediayksikkö osaa sekä pakata että purkaa AV1-videot.

Snapdragon X Eliten yksi mahdollinen valttikortti kilpailijoita vastaan on sen tehokas Hexagon NPU-tekoälyprosessori, joka kykenee 45 TOPSin suorituskykyyn. NPU rakentuu Micro Tile Inferencing -yksiköstä, erillisestä kiihdyttimestä sekä matriisi-, skalaari- ja vektoriyksiköistä sekä niiden jakamasta muistista. 45 TOPSin suorituskyky saavutetaan matalalla INT4-tarkkuudella ja sen kehutaan olevan jopa 4,5-kertaista kilpailijoihin nähden. Koko Qualcomm AI Engine, jossa hyödynnetään myös Sensing Hubia, prosessoriytimiä ja GPU:ta, yltää yhteensä 75 TOPSiin oletettavasti samalla tarkkuudella. Prosessorista löytyy myös vastaava Sensing Hub, kuin mobiili Snapdragoneista, josta löytyy Micro NPU -kiihdytin, DSP-yksikkö, vähän omaa muistia ja aina päällä oleva kuvaprosessori eri sensoreiden tarpeisiin.

Snapdragon X Elite tukee 5G-yhteyksiä, mutta ne on toteutettu erillisellä piirillä. Järjestelmäpiirin rinnalta löytyy jo hieman vanhahtava Snapdragon X65 5G -modeemi, kun Snapdragon 8 Gen 3:een on integroitu jo kaksi sukupolvea uudempi X75. Myös Wi-Fi- ja BT-yhteydet on toteutettu erillispiirillä, mutta käytössä on onneksi tuore FastConnect Wi-Fi 7- ja BT 5.4 -tuella.

Qualcommin omien kaavioiden mukaan Snapdragon X Elite on kaikilla ytimillä samalla tehonkulutuksella jopa kaksi kertaa niin nopea, kuin Intelin Core i7-1355U tai i7-1360P ilman tehonrajoittimia ja yltää Core i7-1360P:n maksimisuorituskykyyn 68 % pienemmällä tehonkulutuksella. Core i7-13800H:n ollessa verrokkina suorituskyvyn luvataan olevan jopa 60 % parempaa samalla tehonkulutuksella ja Intelin maksimisuorituskykyä 65 % pienemmällä tehonkulutuksella.

GPU-suorituskyvyssä Qualcomm on verrannut Snapdragon X Eliten Adrenoa sekä Intelin Core i7-13800H:n Iris Xe -grafiikkaohjaimeen että AMD:n Ryzen 9 7940HS:n Radeon 780M:ään. Yhtiön lukujen mukaan Adreno tarjoaa Iris Xe:n maksimisuorituskyvyn 74 % pienemmällä tehonkulutuksella ja parhaimmillaan suorituskyky samalla kulutuksella on jopa kaksinkertaista. Radeoniin verrattuna Adrenon luvataan olevan 80 % nopeampi samalla kulutuksella ja maksimisuorituskyvyn onnistuvan niin ikään 80 % pienemmällä tehonkulutuksella.

Qualcomm Snapdragon X Eliteen perustuvia kannettavia odotetaan markkinoille ensi vuoden puolen välin tienoilla.

Lähde: Qualcomm

Video: Rakennetaan AMD-kokoonpano Deepcoolin osista

25.10.2023 - 15:43 / Juha Kokkonen Mainos Kommentit (2)

Rakennamme videolla AMD-kokoonpanon käyttäen Sampsan valitsemia Deepcoolin koteloa, virtalähdettä ja cooleria.

Kaupallinen yhteistyö Deepcoolin kanssa.

Rakennamme AMD-pohjaisen kokoonpanon Deepcoolin kotelolla, jäähdytyksellä ja virtalähteellä Ryzen 7 7800X3D -prosessorin ja Radeon RX 7800 XT -näytönohjaimen ympärille. Videolla Sampsa pääsee valitsemaan itselleen mieluisimmat osat Deepcoolin tarjoamista vaihtoehdoista.

Kokoonpanossa käytössä on mm. Deepcoolin CH560 Digital -kotelo, 750W DQ750-M-V2L WH -virtalähde sekä LT720 WH, 360mm AIO-nestejäähdytys. Vaihtoehtona on myös mm. AK620 Digital -prosessoricooleri.

Katso Deepcoolin koko tuotevalikoima virallisilta jälleenmyyjiltä Jimm’sistä tai Verkkokauppa.comista:

Jos pidit videosta, niin tilaa io-techin YouTube-kanava ilmaiseksi, kiitos!

Katso video YouTubessa