Vuoden 2017 uudet metallikuoriset Galaxy J -älypuhelimet pressikuvavuodon kohteena

17.5.2017 - 13:57 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (6)

Vuotaneet promo- ja pressikuvat paljastavat Samsungin tulevien Galaxy J 2017 -älypuhelimien ulkomuodon ja keskeisimmät ominaisuudet.

Samsungin toistaiseksi julkaisemattomat vuoden 2017 versiot Galaxy J5- ja Galaxy J7 -älypuhelimista ovat joutuneet kattavan lehdistö- ja promokuvavuodon kohteeksi. Vuodon perusteella uusien Galaxy J -mallien keskeisimpiä uudistuksia tulevat olemaan kokonaan metallinen kuorirakenne, edistyneemmät kamerat sekä sormenjälkitunnistin.

Muotoilultaan uudet Galaxy J -mallit ovat menneet pyöristetympään suuntaan ja etupuolelta ne muistuttavat lähes täysin kalliimpia Galaxy A 2017 -malleja. Taustapuolelta puhelimet eroavat puolestaan merkittävästi metallikuoren ja sen ylä- sekä alalaitaan toteutettujen ”antennikaarien” myötä.

Vuotaneissa promokuvissa uusia Galaxy J -puhelimia vertaillaan viimevuotisiin malleihin. Galaxy J7 2017:n keskeisiä ominaisuuksia ovat 5,5-tuumainen Full HD Super AMOLED -näyttö, kolme gigatavua RAM-muistia ja 3600 mAh akku. Galaxy J5 2017:n keskeisimpiä ominaisuuksia ovat puolestaan 5,2-tuumainen HD Super AMOLED -näyttö, kaksi gigatavua RAM-muistia ja 3000 mAh akku. Molempia malleja yhdistää 1,6 GHz:n Exynos 7870 -järjestelmäpiiri, Cat.6-luokan LTE-yhteydet, 16 gigatavun eMMC-tallennustila, 13 megapikselin etukamera salamalla, 13 megapikselin takakamera valovoimaisella f1.7-objektiivilla sekä Android Nougat -käyttöjärjestelmä.

Uusien Galaxy J 2017 -mallien julkaisun arvellaan olevan lähellä, mutta ajankohdasta ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Saksalais- ja hollantilaislähteiden mukaan uutuusmallien suositushinnat tulevat olemaan 279 ja 339 euroa.

Lähteet: Tweakers.net, WinFuture, SamMobile (1)(2)

Kaksi ylemmän hintaluokan julkaisematonta Nokia-älypuhelinta vilahtavat promovideolla

HMD Globalille työskentelevän valokuvaajan Vimeoon lipsauttama video paljastaa kaksi julkaisematonta Nokia-älypuhelinta.

Nettiin pääsi eilen livahtamaan mielenkiintoinen video, joka paljastaa pari toistaiseksi julkaisematonta Nokia-älypuhelinta. Viralliselta vaikuttavalla videolla esiintyvien ennennäkemättömien puhelimien epäillään olevan Nokian tulevia ylempien hintaluokkien malleja.

Kyseinen promovideo julkaistiin Vimeo-videopalvelussa ”Nokia Reveal Film” -nimellä ja se on jo sittemmin poistettu näkyvistä. Videon julkaisi omalla tilillään brittiläinen George Chevalier Lewis, joka on toiminut aiemmin Nokian johtavana brändivalokuvaajana ja nyttemmin työskentelee yhteistyössä HMD Globalin kanssa.

Noin puoliminuuttisella videolla esiintyy neljä Nokia-älypuhelinta useista eri kuvakulmista. Kaksi oikeanpuolimmaista mallia ovat jo aiemmin julkaistut Nokia 3- ja Nokia 5 -puhelimet, mutta kaksi vasemmapuolimmaista ovat toistaiseksi julkaisemattomia. Arvioiden mukaan reunimmainen lasisella takakuorella ja kaksoiskameralla varustettu malli olisi huippumalli Nokia 9. Sen oikealla puolella olevaa toinen mysteerimalli saattaa puolestaan olla joko 7- tai 8-malli.

Huhujen mukaan Nokia 9 -lippulaivamallin kaksoiskamera perustuisi kahteen peräti 22 megapikselin kuvasensoriin. Laitteesta huhutaan lisäksi löytyvän 5,5-tuumainen QHD-näyttö, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 6 Gt RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa ja Nokia OZO Audio -äänitekniikkaa.

Uusien Nokia-älypuhelimien julkaisusta ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta ylempien hintaluokkien malleja saatetaan hyvinkin nähdä jo kesän aikana. Nokia-puhelinbrändiä hallinnoiva HMD Global on luvannut julkaisevansa ainakin seitsemän älypuhelinta kuluvan kalenterivuoden aikana.

Lähde: VentureBeat, Vimeo

OnePlus 5:n prototyyppiversio komeilee kuvavuodossa

17.5.2017 - 12:09 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (9)

Tulevan OnePlus 5 -älypuhelimen prototyypistä on vuotanut hyvälaatuinen valokuva.

Android Authority -sivusto on saanut käsiinsä valokuvan, jossa kerrotaan esiintyvän tulevan OnePlus 5 -älypuhelimen prototyyppi. Sivusto kuitenkin korostaa, että kyseessä on prototyyppilaite, jonka ulkoasu tuskin vastaa lopullista markkinoille tulevaa OnePlus 5 -puhelinta.

Kuvassa takapuolelta näkyvä laite muistuttaa melko pitkälti viimevuotista OnePlus 3 -mallia, muutamaa yksityiskohtaa lukuun ottamatta. Näkyvin muutos nykyiseen OnePlus 3T -malliin on yhteiseen kehykseen sijoitettu kaksoiskameraratkaisu. Sen lisäksi kuvan puhelimen muodot ovat aavistuksen nykyistä mallia pyöristetymmät ja äänenvoimakkuuspainikkeen sekä alert-slider-kytkimen välimatka on suurempi.

OnePlus 5:stä nähtiin viikko sitten myös hahmotelmapiirustuksia, joiden kerrottiin liittyvän laitteen prototyyppeihin. Ehkäpä mielenkiintoisin yksityiskohta kyseisissä piirustuksissa oli keraaminen takakuoren yläosa hieman Google Pixel -mallien tyyliin.

Huhujen mukaan OnePlus 5:stä tulee löytymään 5,3-5,5-tuumainen QHD-näyttö, Snapdragon 835 -järjestelmäpiiri, 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia, 128 Gt tallennustilaa, kaksi 12 megapikselin takakameraa sekä 3600-4000 mAh akku.

OnePlus 5:n julkaisulle ei ole ilmoitettu vielä tarkempaa ajankohtaa, mutta sen odotetaan tapahtuvan viime vuosien tapaan kesä-heinäkuussa. OnePlus 4 -mallinimi jää välistä, sillä numero neljä on Kiinassa epäonnen luku. Hinnan odotetaan nousevan edeltäjämallista – joidenkin huhujen mukaan jopa merkittävästi.

Lähde: Android Authority

Radeon Vega Frontier Edition julkaistaan kesäkuun lopulla

Radeon Vega Frontier Edition on ensimmäinen pitkään odotettuun Vega-arkkitehtuuriin perustuva näytönohjain. Se on suunnattu ensisijaisesti ammattilaisille kehitys- ja testialustaksi ennen siirtymistä Radeon Instinct -laskentakorttien maailmaan.

AMD esitteli Financial Analyst Day 2017 -tapahtumassaan tänään sekä uudet Epyc- että Ryzen Threadripper -prosessorit. Prosessoreiden jälkeen vuoron lavalla sai Radeon Technology Groupin johtaja Raja Koduri ja Vega-arkkitehtuuriin perustuvat näytönohjaimet.

Suurimman huomion esityksessä sai Radeon Vega Frontier Edition. Radeon Vega Frontier Edition kuuluu virallisesti Radeon Pro -sarjaan, mutta värityksen, Pro-lisänimen puutteen ja käyttökohteiden vuoksi se vaikuttaa enemmänkin Pro- ja Instinct-sarjojen väliin putoavalta mallilta. Raja Kodurin julkaisemassa blogipostauksesa outoa nimeämistä avataan lisää kertomalla, että Vega Frontier Edition on tarkoitettu nimenomaan testi- ja kehitysalustaksi ennen siirtymistä Radeon Instinct -sarjan laskentakorteihin.

Radeon Vega Frontier Edition -näytönohjaimessa on 16 gigatavua HBM2-muistia ja sen luvataan kykenevän noin 13 TFLOPSin FP32- ja noin 25 TFLOPSin FP16-suorituskykyyn. Vaikka grafiikkapiirin tarkkaa mallia ei mainittu, 4096 stream-prosessoria paljastaa sen Vega 10:n variantiksi pelimallia suuremmalla muistikapasiteetilla. 4096 stream-prosessorin myötä ilmoitetut suorituskykylukemat vaativat noin 1550 MHz:n kellotaajuutta. Raja Kodurin tuore blogipostaus paljastaa muistikaistaksi noin 480 Gt/s, mikä tarkoittaa noin 1,88 Gbps:n nopeudella toimivia HBM2-piirejä.

Vegan käytännön suorituskykyä esiteltiin DeepBench-testiohjelmalla. DeepBench mittaa laskentakorttien ja näytönohjainten suorituskykyä syvien neuroverkkojen saralla. AMD:n tapahtumassa livenä ajamien testien mukaan Vega suoriutuu testistä 88 millisekunnissa, kun NVIDIAn P100:lla aikaa kului 133 millisekuntia. Testin eri osissa Vega ja P100 olivat pääosin tasaväkisiä, mutta Vega repi eroa edukseen 3×3- ja 5×10-testeissä.

Radeon Pro -blogista puolestaan löytyy SpecViewPerf 12.1 -testejä, joissa Radeon Vega Frontier Editionia verrataan NVIDIAn Titan Xp -näytönohjaimeen. Testin Catia-osuudessa Vega peittoaa Titan Xp:n 26,5 prosentin erolla, PTC Creo -osuudessa 28,7 prosentin erolla ja Solidworksissa peräti 69,5 prosentin erolla.

Radeon Vega Frontier Edition tulee saataville sekä sinisenä kultaisin logoin että kultaisena sinisin logoin. Ensin mainittu on ilma- ja jälkimmäinen AiO-nestejäähdytetty. AMD:n mukaan jokaisen nestejäähdytetyn Radeon Vega Frontier Editionin jäähdyttimen kuoret tehdään käsityönä ja kyseessä on erittäin rajoitettu painos. Näytönohjain julkaistaan virallisesti kesäkuun lopulla.

Vega Frontier Editionin lisäksi AMD esitteli tilaisuudessa uuden Radeon Pro SSG -mallin. Radeon Pro Vega SSG on varustettu ilmeisesti samalla 16 Gt:n Vega 10 -variantilla kuin Radeon Vega Frontier Edition, jonka lisäksi samalta piirilevyltä löytyy kahden teratavun edestä NVMe-väyläistä SSD-tallennustilaa. Vega SSG:n suorituskykyä esiteltiin 8K-videon muokkauksella ja RayTracing-sovelluksella, joissa se selviytyi selvästi paremmin kuin ilman SSD-tallennustilaa varustettu vastaava näytönohjain. Valitettavasti raakoja suorituskykylukuja ei ollut tarjolla.

Pelipuolella Vega-uutiset jäivät vähiin. AMD esitteli lyhyesti Vegan suorituskykyä ja High Bandwidth Cache Controllerin (HBCC) tuomia hyötyjä uusissa demoissa. Vegan suorituskykyä esiteltiin Sniper Elite 4 -pelissä 4K UHD -resoluutiolla. Lyhyen demon aikana pelin suorituskyky Direct3D 12 -rajapinnalla ei laskenut kertaakaan alle 60 FPS:n.

HBCC:tä esiteltiin puolestaan Rise of the Tomb Raider -pelin demolla, jossa suorituskyky oli ilman HBCC:tä keskimäärin 55,8 ja minimissään 13,7 FPS ja HBCC:n kanssa keskimäärin 71,6 ja minimissään 46,5 FPS. Demo on toteutettu siten, että näytönohjaimen oma muisti loppuu kesken, mikä tuo HBCC:n edut esiin parhaassa mahdollisessa valossa.

Viimeinen Vegan ja pelaamiseen liittyvä uutinen on hyvä ottaa lainauksena suoraan Raja Kodurilta:

Can you game on a Radeon Vega Frontier Edition?  The answer is yes, absolutely.  But because this graphics card is optimized for professional use cases (and priced accordingly), if gaming is your primary reason for buying a GPU, I’d suggest waiting just a little while longer for the lower-priced, gaming-optimized Radeon RX Vega graphics card. You’ll be glad you did.

AMD paljasti 16-ytimisen Ryzen Threadripper -tehoprosessorin

AMD aikoo julkaista tänä kesänä markkinoille kokonaan uuden suorituskykyisen HEDT-alustan kilpailemaan Intelin Skylake-X-koodinimellisten Core i9 -tehoprosessoreiden kanssa.

AMD:n laskenta- ja grafiikkaosaston johtaja Jim Anderson kertoi 2017 Financial Analyst Day -esityksessään, että keväällä julkaistujen 4-, 6- ja 8-ytimisten Ryzen 5- ja 7-sarjan työpöytäprosessoreiden jatkoksi on tulossa 16-ytiminen ja SMT-tuella 32 säiettä tukeva Ryzen Threadripper -prosessori kokonaan uudella HEDT- eli High-End Desktop -alustalla.

Tarkempia ominaisuuksia ei vielä paljastettu, mutta Anderson lupasi kertoa aiheesta lisään kuun vaihteessa Taiwanissa järjestettävän Computex-tapahtuman yhteydessä. Threadripperissä on käytössä oletettavasti Epyc-prosessoreiden LGA SP3 -kantaa pienikokoisempi LGA SP3r2 -kanta ja MCM-konfiguraatiossa (Multi-chip module) on yhdistetty kaksi 8-ytimistä piisirua.

Markkinoille on todennäköisesti luvassa myös 12-ytiminen versio Ryzen Threadripperistä, mutta ei 10-ytimistä versiota, koska kahden piisirun neljässä CPU-kompleksissa eli CCX:ssä täytyy olla käytössä yhtä paljon ytimiä.

AMD esitteli CPU- ja GPU-suunnitelmat vuoteen 2020 asti

Zen 2 -prosessorit ja Navi-grafiikkapiirit valmistetaan 7 nanometrin viivanleveydellä.

AMD:n teknologiajohtaja Mark Papermaster kertoi 2017 Financial Analyst Day -esityksessään, että yritys on sitoutunut asiakkailleen tulevaisuudessa kolmeen prosessori- ja grafiikkasukupolveen kerrallaan. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että kun yksi sukupolvi saapuu myyntiin, suunnittelutiimit työstävät jo kahta seuraavaa sukupolvea.

Prosessoreissa myynnissä on tällä hetkellä ensimmäisen sukupolven Zen-arkkitehtuuri, joka valmistetaan Globalfoundriesin 14 nanometrin prosessilla. Kyseinen arkkitehtuuri on ilmeisesti tarkoitus päivittää optimoituun 14 nm+ -prosessiin, ennen kuin vuorossa on 2. sukupolven Zen 2 -arkkitehtuuri 7 nanometrin viivanleveydellä. Vuoteen 2020 mennessä markkinoille on tarkoitus julkaista Zen 3 -arkkitehtuuri 7 nm+ -prosessilla.

Grafiikkapiireissä tänä vuonna myyntiin on tulossa Vega-arkkitehtuuri ja valmitusprosessit kulkevat käsikädessä prosessorisuunnitelmien kanssa 14 nm+ -prosessin kautta uuteen Navi-arkkitehtuuriin 7 nanometrillä. AMD ei vielä paljastanut Navin seuraajaa, vaan kutsuu vuoteen 2020 mennessä julkaistavaa 7 nm+ -prosessin arkkitehtuuria toistaiseksi Next Geniksi.

14 nm+- ja 7 nm+ -prosessien yksityiskohdista ei ole kerrottu tarkempia tietoja ja mihin +-merkinnällä tarkemmin ottaen viitataan. Oletettavaa on, että kyseessä on optimoitu ja kehitetty versio kyseisestä valmistusprosessista.

AMD:n uudet Zen-palvelinprosessorit saivat nimen: Epyc

AMD tulee kilpailemaan Intelin Xeon-prosessoreiden kanssa uusilla Epyc-prosessoreilla.

Toimitusjohtaja Lisa Su paljasti 2017 Financial Analyst Day -esityksessään, että uuteen Zen-arkkitehtuuriin pohjautuvat Naples-koodinimelliset prosessorit tullaan julkaisemaan markkinoille Epyc-brändinimellä. Epyc tulee korvaamaan vuonna 2003 käyttöönotetun Opteron-brändin AMD:n työasema- ja palvelinprosessoreissa.

Aikaisemmin Naples-koodinimellä tunnettu Epyc-prosessori on varustettu 32 ytimellä ja SMT-tuella se kykenee käsittelemään 64 säiettä. Isokokoisessa SP3-kantaisessa (LGA 4096) prosessorissa on yhdistetty lämmönlevittäjän alla neljä 8-ytimistä piisirua samalle hartsialustalle MCM- eli Multi-Chip Module -konfiguraatioon. Muistiohjain tukee kahdeksaa DDR4-muistikanavavaa ja PCI Express 3.0 -linjoja on käytössä 128 kappaletta.

Markkinoille on tulossa eri ydinkonfiguraatioilla (8, 16, 24) ja kellotaajuuksilla varustettuja Epyc-prosessoreita eri hintaluokkiin. Aiemmin tänä keväänä AMD lanseerasi Zen-arkkitehtuuriin perustuvat 4-, 6- ja 8-ytimiset työpöytäprosessorit myyntiin Ryzen-brändinimellä.

TechBBS-foorumin myyntialue päivittyi – myy ja osallistu arvontaan!

Kaikkien myyntialueen tuotekategorioiden ilmoitukset näkyvät ja päivittyvät jatkossa myös myydään-pääkategoriaan, jos haluaa selailla myynti-ilmoituksia laajemmin.

Uudistuksen kunniaksi järjestämme tuotearvonnan ja rohkaisemme vanhoja ja uusia käyttäjiä kokeilemaan myyntialueella käytettyjen tavaroiden myyntiä.

Osallistuminen on helppoa:

 1. Tee myynti-ilmoitus TechBBS:n myyntialueelle
 2. Lähetä linkki myynti-ilmoitukseesi arvontaketjuun

Arvontaan voi osallistua kaikki 15.5. tai sen jälkeen tehdyt myynti-ilmoitukset. Arvomme kaikkien osallistuneiden kesken Bitfenixin Pandora ATX -kotelon ja Blackstorm Mech 2017 -näppäimistön.

Arvonta suoritetaan 1.6.2017, voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti profiilista löytyvään sähköpostiosoitteeseen ja yksityisviestillä. Jos arvonnan voittajaa ei tavoiteta kahden viikon kuluessa, arvonta suoritetaan uudelleen.

Onnea arvontaan!

Intelin tulevat Core i9 -prosessorit ensimmäisissä väitetyissä testeissä

Intelin Core i9 -sarjan prosessorit perustuvat uuteen Skylake-X-arkkitehtuuriin ja niissä on mallista riippuen 6 – 12 ydintä, joista kukin kykenee suorittamaan samanaikaisesti kahta säiettä.

Uutisoimme viikonloppuna Intelin nimeävän tulevat LGA 2066 -kantaiset Skylake-X-prosessorit Core i9 -sarjaksi. Uudet prosessorit tullaan julkaisemaan kesäkuussa E3-messujen PC Gaming Show -tapahtumassa ja myyntiin ne saapuvat 26. kesäkuuta.

Skylake-X-prosessoreissa on mallista riippuen 6 – 12 ydintä ja ne tukevat kaikki Hyper-threading-teknologiaa, jonka myötä kukin ydin voi suorittaa kahta säiettä samanaikaisesti. Prosessorit valmistetaan 14 nanometrin valmistusprosessilla. Tarkemmat alustavat tekniset tiedot voit tarkistaa yltä löytyvästä taulukosta. Taulukon Core i7 -mallit kuuluvat Kaby Lake-X -sarjaan.

UserBenchmark-sivuston tulostietokantaan on nyt ilmestynyt ensimmäiset Core i9 -sarjan prosessoreilla ajetuiksi väitetyt testit. Sivustolta löytyy tulokset sekä 10-ytimiselle Core i9-7900X- että 12-ytimiselle Core i9-7920X -mallille. Testit myös paljastivat uutta tietoa prosessoreiden kellotaajuuksista, jotka tosin voivat vielä muuttua ennen julkaisua. Tulosten aitoutta on toistaiseksi mahdotonta varmistaa.

UserBenchmarkin mukaan Core i9-7900X:n peruskellotaajuus olisi 3,3 GHz:n sijasta 3,1 GHz. Valitettavasti testi ei kerro prosessorin Turbo-kellotaajuutta ja tulosten perusteella voidaan olettaa, ettei Turbo-ominaisuus ollut lainkaan käytössä. Prosessori sai yhden ytimen testistä tulokseksi 107 pistettä, neljän ytimen testistä 434 pistettä ja kaikkien ytimien testistä 1467 pistettä.

Core i9-7920X:n peruskellotaajuudeksi testi kertoo 2,9 GHz ja keskimääräiseksi Turbo-kellotaajuudeksi 3,25 GHz. Prosessori sai yhden ytimen testistä 130 pistettä, neljän ytimen testistä 502 pistettä ja kaikkien ytimien testistä 1760 pistettä.

Kokosimme vertailun vuoksi yllä olevaan taulukkoon myös Intel Core i7-6950X:n (10 ydintä, 20 säiettä) ja Ryzen 1800X:n (8 ydintä, 16 säiettä) tulokset samassa testissä. Verrokkiprosessoreiden tuloksista tulee ottaa huomioon, että ne ovat lukuisten testien keskiarvoja ja pitävät sisällään myös ylikellotettujen prosessoreiden tuloksia. Vakiokellotaajuuksilla ajettujen tulosten poimiminen kaikkien joukosta ei onnistu UserBenchmarkin työkaluilla.

Lähde: Hardware.info

Motorola esitteli uudet edulliset Moto C- ja Moto C Plus -mallinsa

Motorola esitteli uudet Moto C -älypuhelimensa edulliseen noin sadan euron hintaluokkaan.

Kuten liikkuneiden huhujen pohjalta saattoi jo ennakkoon aavistella, Motorola on esitellyt uudet hinnat-alkaen-luokan Moto C -älypuhelimensa. Uutuuksien ulkomuoto ja tekniset ominaisuudet ovat pitkälti aikaisempien vuotojen mukaiset. Molemmat Moto C -mallit ovat muovikuorisia ja ne molemmat käyttävät viiden tuuman näyttöä sekä Mediatekin neliytimistä järjestelmäpiiriä.

Plus-mallin ostaja saa muutaman kympin lisäsijoituksella tarkemman näytön, hieman nopeamman prosessorin, enemmän muistia, tarkemman takakameran sekä merkittävästi suuremman akun. Molemmista Moto C -malleista löytyy Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmä.

Moto C tekniset ominaisuudet:

 • 145,5 x 73,6 x 9 mm, 154 grammaa
 • 5-tuumainen 480 x 854 pikselin näyttö
 • MediaTek MT6737M -järjestelmäpiiri (4 x 1,1 GHz Cortex-A53)
 • 1 Gt RAM-muistia
 • 16 Gt tallennustilaa
 • 4G 150/50 Mbit/s, Dual-SIM
 • 2350 mAh akku
 • Viiden megapikselin takakamera, 1,4 um pikselikoko, kiinteä tarkennus, LED-salama
 • 2 MP etukamera, LED-salama, f2.8
 • Android 7.0 Nougat

Moto C Plus tekniset ominaisuudet:

 • 144 x 72,3 x 10 mm, 162 grammaa
 • 5-tuumainen 720p-näyttö
 • MediaTek MT6737 -järjestelmäpiiri (4 x 1,3 GHz Cortex-A53)
 • 2 Gt RAM-muistia
 • 16 Gt tallennustilaa
 • 4G-yhteydet (150/50 Mbit/s), Dual-SIM
 • 4000 mAh akku, 10 W pikalataus
 • 8 megapikselin takakamera, 1,12 um pikselikoko, automaattitarkennus, f2.2, LED-salama
 • 2 MP etukamera, LED-salama, f2.8
 • Android 7.0 Nougat

Moto C:n suositushinta on 89 euroa 3G-versiolle ja 99 euroa 4G-versiolle (8 Gt). Moto C Plussan lähtöhinta on 119 euroa yhden gigatavun RAM-muistilla varustetulle versiolle. Molempien mallien värivaihtoehtoja ovat Metallic Cherry, Pearl White, Fine Gold ja Starry Black. Laitteiden paikallisista saatavuustiedoista ilmoitetaan myöhemmin markkinakohtaisesti.

PÄIVITYS 8.6.2017: Moto C -mallit ovat nyt saatavilla Suomen markkinoilla 129 ja 139 euron suositushinnoilla. Suomessa myyntiin tulevissa versioissa on 4G-yhteydet sekä 16 Gt tallennustilaa. Plus-mallissa on 2 Gt RAM-muistia.

Lähde: Motorola (1)(2)