Hinta.fi:n vuoden parhaaksi verkkokaupaksi äänestettiin Jimm’s

Kuluttajat äänestivät Hinta.fi-hintavertailun parhaaksi verkkokaupaksi 2017 Jimm’sin. Kärkikolmikkoon ylsivät myös Verkkokauppa.com ja Gigantti.

 


Hinta.fi-hintavertailun ja io-tech.fi:n järjestämässä Paras Verkkokauppa 2017 -äänestyksessä haettiin kuluttajien mielestä tämän vuoden parasta tekniikan alan verkkokauppaa Suomessa.

Marraskuussa järjestettyyn äänestykseen osallistuttiin aktiivisesti ja ääniä kertyi toista tuhatta. Voittajaksi nousi ylivoimaisella äänivyöryllä Jimm’s.

”Hinta.fi:n käyttäjien tunnustus ja etenkin vapaat kommentit lämmittävät mieltä kovasti. Olemme jo useamman vuoden panostaneet asiakastyytyväisyyteen koko toiminnassamme. Vaikka mittaammekin sitä säännöllisesti, niin aina tällainen julkinen huomionosoitus on kyllä omaa luokkaansa. Uskon, että äänestystulokseen on osaltaan vaikuttanut ympärivuorokautinen asiakaspalvelumme ja kirjautuneille asiakkaillemme tarjottava Chat-palvelu. Tulevaisuudessa tulemme kiinnittämään vielä entisestään huomiota toimitusaikoihin ja mahdollistamaan vielä saman päivän tilauskäsittelyn entistä myöhempään ajankohtaan. Haluan kiittää koko henkilökuntamme puolesta kaikkia meitä äänestäneitä, sekä jo etukäteen niitä, jotka äänestivät tänä vuonna naapuria, mutta ensi vuonna meitä”, kommentoi Jimm’sin toimitusjohtaja Antti Järvinen voittoa.

Myös toiselle sijalle nousseen Verkkokauppa.comin sijoitus oli selvä, mutta kolmannesta sijasta käytiin tiukempi taistelu ja lopulta pronssin nappasi Gigantti.

TechBBS-foorumin käyttäjät antoivat Jimm’sille erityistä kiitosta asiakaspalvelusta ja ilmaisista toimituskuluista. Verkkokauppa.com sai kehuja laajasta valikoimastaan. Gigantin vahvuuksista esille nousi 30 päivän palautusoikeus.

Hinta.fi-hintavertailu Paras verkkokauppa 2017

1. Jimm’s
2. Verkkokauppa.com
3. Gigantti

Hinta.fi on suomalainen puolueeton tekniikkatuotteisiin keskittyvä hintavertailupalvelu, johon kaupat voivat liittyä ilmaiseksi mukaan. Kyseessä on kuluttajalle aidosti läpinäkyvä hintavertailu ja uutena ominaisuutena palvelusta löytyy myös tuotteiden hintakehitys vuoteen 2012 asti. io-tech.fi ja Hinta.fi tekevät tiivistä yhteistyötä kuluttajien ostoksien helpottamiseksi, edullisimman hinnan ja parhaiden tarjouksien löytämiseksi.

Video: Opas: Kuinka kasata tietokone

io-techin opasvideolla käydään läpi komponentti kerrallaan ja vaihe vaiheelta tietokoneen kasaus. Lopputuloksena suorituskykyinen peli-PC vuodelle 2018.

Olemme saaneet videoihin liittyen runsaasti toiveita tietokoneen kasausoppaasta ja nyt vuorossa on 4k-laadulla kuvattu tee-se-itse-video Intel Coffee Lake -kokoonpanon kasaamisesta.

Noin 2250 euron hintainen kokoonpano kasataan Fractal Designin Meshify C -koteloon, virransyötöstä vastaa Seasonicin passiivinen 520 watin virtalähde ja prosessori jäähtyy Noctuan tornimallisella NH-U12S-coolerilla.

Kokoonpanoon kasattavat komponentit ovat Intelin 6-ytiminen Core i5-8600K, Asuksen ROG Strix Z370-F Gaming -emolevy, 16 gigatavua G.Skillin DDR4-3200-muistia ja MSI:n GeForce GTX 1070 Ti Gaming -näytönohjain.

Käyttöjärjestelmäasemana on Samsungin 512 gigatavun 960 Pro M.2 SSD ja tiedostoasemana HyperX:n 960 gigatavun Savage SSD.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Asuksen ROG Strix XG258Q -pelinäyttö tukee 48 – 240 hertsin FreeSync-virkistystaajuusaluetta

G-Sync-puolella 240 hertsin virkistystaajuus on ollut saatavilla jo pidempään, mutta FreeSync-rintamalla markkinoille on ehtinyt ennen Asusta vain Dell, jonka Alienware-näyttö ei ole saatavilla Suomessa

Asus on esitellyt uuden 24,5-tuumaisen, huippunopealla 240 hertsin virkistystaajuudella varustetun ROG Strix XG258Q -pelinäytön. 240 hertsin virkistystaajuus ei sinänsä ole uusi asia, mutta FreeSync-tuen kera sellaisen on voinut saada käsiinsä tähän mennessä vain Dellin Alienware AW251HF -näytöllä, jota ei myydä virallisesti esimerkiksi Suomessa lainkaan.

Asuksen uusi ROG Strix XG258Q perustuu 24,5-tuumaiseen 1920×1080-resoluution TN-paneeliin, jolle luvataan kontrastisuhteeksi 1000:1 ja kirkkaudeksi 400 kandelaa neliömetriä kohden. Vasteajaksi Asus lupaa yhden millisekunnin (harmaasta harmaaseen) ja katselukulmiksi 170 / 160 astetta (vaaka/pysty). Näytön maksimivirkistystaajuus on jo mainittu 240 hertsiä ja FreeSync / Adaptive-sync -teknologian tarjoama mukautuvan virkistystaajuuden alue on 48 – 240 hertsiä (HDMI 1.4 -liitännällä 48 – 120 hertsiä).

Näyttö tukee Asuksen tuttuja erikoisuuksia, kuten GamePlus-tiloja, sinisen valon heikennystä sekä sumeutta vähentävää Extreme Low Motion Blur -teknologiaa. Näytön takaa löytyy luonnollisesti nykytrendien mukainen Aura RGB -valaistus. Asus on varustanut näyttönsä yhdellä DisplayPort-, yhdellä HDMI 1.4- ja yhdellä HDMI 2.0 -liittimellä. FreeSync/Adaptive-sync on tuettuna kaikilla liitäntätavoilla.

Asus ROG Strix XG258Q on saatavilla välittömästi ja Hinta.fi-hintavertailun mukaan se kustantaa tällä hetkellä edullisimmillaan noin 495 euroa.

Lähde: ASUS

EKWB:ltä esitäytetty modulaarinen EK-MLC Phoenix -nestecooleriperhe

EKWB:n uuden modulaarisen Phoenix-nestecoolerin voi koota haluamistaan esitäytetyistä komponenteista.

Slovenialainen nestejäähdytystarvikevalmistaja EKWB on julkistanut uuden EK-MLC Phoenix -coolerin, joka on yrityksen toisen sukupolven esitäytetty nestejäähdytysjärjestelmä. Phoenix on seuraaja pari vuotta sitten julkaistulle Predator-coolerille, joka osoittautui suorituskykyiseksi, mutta jonka kanssa esiintyi vuoto-ongelmia.

Uutta EK-MLC Phoenix -coolerimallistoa mainostetaan modulaariseksi ja sen kerrotaan olevan suunnattu erityisesti käyttäjille, jotka haluavat korkeatasoisen nestejäähdytysratkaisun, mutta eivät halua tai ehdi kokoamaan nestejäähdytystä erilliskomponenteista. Phoenix-mallisto koostuu esitäytetyistä nestejäähdytyskierron komponenteista, jotka on varustettu itsestään sulkeutuvilla pikaliittimillä.

EK-MLC Phoenix -mallisto koostuu erillisestä pumppu-jäähdytinyksiköstä, prosessoriblokeista sekä näytönohjainblokeista. Käyttäjä voi itse valita kytketäänkö kiertoon pelkästään prosessori- tai näytönohjainblokki, vai otetaanko käyttöön molemmat.

Jäähdytinyksikkö koostuu EK-Coolstream -jäähdyttimestä, EK-Vardar EVO -tuulettimista sekä EK-SPC-pumpusta. Jäähdytinkokoja on tarjolla useita erilaisia. Esitäytetyt prosessoriblokit perustuvat EK-Supremacy-sarjan blokkeihin ja ovat saatavilla sekä Intel- että AMD-kokoonpanoihin. Kaikki näytönohjaimen keskeiset komponentit jäähdyttäviä blokkeja on myös saatavilla kaikille suosituimmille AMD:n ja NVIDIA:n näytönohjaimille.

Phoenix-moduulit tulevat saataville rajattuina erinä joulukuun 1. päivästä lähtien ja valmistaja lupaa niille kahden vuoden takuun. Jäähdytinyksiköiden hinnat liikkuvat 139,90-189,90 euron haarukassa, prosessoriblokkien 59,90-66,90 euron haarukassa ja näytönohjainblokkien 124,90-145,90 euron haarukassa. Edullisimmillaan Phoenix-nestekierto 120 mm jäähdyttimellä ja TR4-prosessoriblokilla maksaa siis 199,80 euroa ja kalleimpana vaihtoehtona järjestelmä 280/360 mm jäähdyttimellä, Intel-blokilla ja GeForce 1080 Ti Strix -näytönohjainblokilla kustantaa noin 400 euroa. Oman järjestelmän voi konfiguroida EKWB:n sivuilla.

Lähde: EKWB

Black Friday rikkoi ennätyksiä, Cyber Monday päättää tarjousviikon

Gigantti ja Power kertoivat Black Friday -perjantain myynneistään. Myös io-tech.fi ja Hinta.fi kirjasivat Black Fridayn myötä uusia kävijäennätyksiä.

Gigantti kertoi tehneensä kolmatta vuotta peräkkäin parhaimman myyntituloksen Black Friday -perjantaina ja myyntiä kertyi yhteensä 21,3 miljoonalla eurolla. Kasvua viime vuoden Black Friday -perjantaihin kertyi 24 prosenttia, kertoo Gigantin toimitusjohtaja Irmeli Rytkönen.

Gigantti aloitti nettimyynnin torstai-iltana klo 22 ja miljoonan euron myynti saavutettiin seitsemässä minuutissa. Gigantti.fi:ssä kävijämäärä kasvoi 22 %, nettimyynti 46 % ja Black Fridayn myynnistä noin 40 prosenttia tuli netistä ja 60 prosenttia myymälöistä vuoteen 2016 verrattuna.

Kovista luvuista huolimatta Gigantin verkkosivut olivat heti niiden auettua klo 22 täysin jumissa, kun ostoskorista yritti siirtyä maksamaan. Gigantti oli luonut erillisen odotushuoneen, jossa kuluttajia ohjeistettiin odottamaan selainta päivittämättä tai sulkematta. TechBBS-foorumilla käyttäjät raportoivat odottaneensa jopa pari tuntia ennen kuin pääsivät maksamaan.

Powerin toimitusjohtaja Mika Aron mukaan Power myi perjantai-yönä ensimmäisen 15 minuutin aikana tavaraa 1,1 miljoonalla eurolla. Aron mukaan sivujen toimivuuden varmistamiseksi noin 20 powerilaista oli yöllä töissä.

TechBBS-foorumilla kirjattiin Black Friday -perjantaita edeltäneenä torstaina uusi ennätys samanaikaisissa käyttäjissä, joita oli klo 23 aikoihin 5452. Edellinen samanaikaisten käyttäjien ennätys oli 3850 käyttäjää. io-tech.fi-sivustolla Black Friday -perjantaina sivulatauksia kertyi yhteensä 360 000 ja viime viikolla uudeksi sivulatausennätykseksi kirjattiin 1,98 miljoonaa.

io-techin kanssa yhteistyötä tekevä tekniikkatuotteisiin keskittyvä Hinta.fi-hintavertailu teki uuden viikkokävijäennätyksen viime viikolla yli 150 000 vierailulla. Viime vuoteen verrattuna koko viikon kävijämäärä kasvoi 23 %. Suurin kasvu nähtiin alkuviikolla, kun maanantaista torstaihin kävijämäärät olivat 40-50 % viime vuotta korkeammat. Black Friday -perjantaina kävijämäärä oli lähes identtinen kuin viime vuonna, mutta käyttäjät klikkasivat verkkokauppoihin ostoksille jopa 65 % enemmän kuin viime vuonna. Hinta.fi-hintavertailussa Black Friday -perjantain kävijämäärä on parin viime vuoden ajan vastannut normaalia marraskuun alun viikkokävijämäärää.

Koko viime viikon jatkunut tarjoushuuma päättyy tänään Cyber Monday -maanantaina, joka tunnetaan nettikaupan versiona Black Friday -perjantaista. Hinta.fi-hintavertailussa lanseerattiin Cyber Mondayn kunniaksi uusi Tarjoukset-sivu, joka kerää kätevästi kaikki palvelusta löytyvät tarjoustuotteet samaan näkymään.

Näkymästä voi suodattaa tuotteet halutun tuotekategorian, valmistajan, alennusprosentin tai hinnan perusteella. Myöhemmin tänään näkymään tulee vielä mahdollisuus järjestää tuotteet alennusprosentin mukaan. Oletuksena näkymässä on listattuna yli 10 € hintaiset tuotteet, joiden hinta on tippunut edellisestä vuorokaudesta yli 5 %.

AIDA64:n beetaversio paljasti 9. sukupolven Core-prosessorit ja joukon muita tulevia prosessoreita

AIDA64:n päivityslogeissa vilahtaa muun muassa ensimmäinen kannettaville tarkoitettu, virallisesti ylikellotusta tukeva Core i9 -prosessori.

FinalWiren AIDA64 on yksi suosituimmista tietokoneen tietojen ja lämpötilojen seurantaan tarkoitetuista ohjelmista. Se on muiden kaltaistensa ohjelmien tapaan osoittautunut aika ajoin myös loistavaksi lähteeksi tulevien julkaisujen osalta, sillä usein ohjelmien kehittäjät lisäävät niihin tuen lähitulevaisuudessa julkaistaville tuotteille ennakkoon.

AIDA64:n tuoreimman beetaversion muutoslogista löytyy mielenkiintoisia paljastauksia Intelin tulevista prosessoreista. Vaikka 8. sukupolven Core-prosessoreista on julkaistu vasta pieni osa, on AIDA64:n beetaversioon lisätty Intelin prosessorinumeroiden tunnistus joukolle 9. sukupolven Core-prosessoreita. Mukana on myös täydennystä 8. sukupolven prosessoritarjontaan ja mielenkiintoinen uutuus mobiilipuolelle.

AIDA64:n mukaan 9. sukupolven Core-prosessoreita tulevat olemaan ainakin Core i3-9000(T), i3-9100(T), i3-9300(T), i5-9400(T), 9500, 9600(K). Prosessoreista tai niiden arkkitehtuurista ei tiedetä vielä tässä vaiheessa mitään, mutta käytännössä vaihtoehdoiksi voidaan laskea jonkinlainen päivitysversio Coffee Lake -arkkitehtuurista (14nm++ prosessi) tai uusi Ice Lake -arkkitehtuuri (10nm+ prosessi). Myös ensimmäisen sukupolven 10 nanometrin prosessilla valmistettava Cannonlake voisi olla teoreettinen vaihtoehto, mutta tällä hetkellä sitä ei odoteta lainkaan saapuvaksi työpöydälle.

Mobiilipuolella Intel tulee julkaisemaan nykyisten Kaby Lake Refresh -arkkitehtuuriin perustuvien 8. sukupolven prosessoreiden rinnalle joukon suorituskykyisiä Coffee Lake-H -prosessoreita. Coffee Lake-H on työpöytäversionsa tavoin maksimissaan 6-ytiminen ja niiden konfiguraatiot noudattavat nimeämisen puolesta työpöytämalleja lukuun ottamatta mobiilipuolelle täysin uutta Core i9 -mallia, joka on samalla perheen ainut virallisesti ylikellotusta tukeva malli.

Voit tutustua täyteen listaan 8. sukupolven Core -prosessoreiden tulevista malleista AnandTechin artikkelissa, jossa ovat mukana myös tulevat Pentium Gold-, Pentium Silver-, Celeron G- ja Celeron N/J -prosessorit.

Lähteet: AnandTech, AIDA64

Nokia 8 -älypuhelimen Android Oreo -päivitykset alkavat tänään

24.11.2017 - 15:17 / Juha Kokkonen Mobiili Kommentit (7)

HMD Global aloitti Nokia 8 -älypuhelimen viralliset Android Oreo -päivitykset.

HMD Globalin tuotepäällikkö Juho Sarvikas on ilmoittanut Twitterissä Nokia 8 -älypuhelimen Android Oreo -päivitysten alkamisesta. Noin 1,5 Gt kokoinen päivitys sisältää uuden Android-version ohella Googlen marraskuun tietoturvapäivitykset. Sarvikkaan mukaan päivitys tulee saataville portaittain seuraavien parin päivän aikana. Puhelimien operaattoriversiot saattavat joutua odottamaan päivitystä viikkoa pidempään.

Yritys on jo aiemmin tarjonnut Oreo-päivityksen beetaversiota Nokia 8 -huippumallilleen Beta Labs -ohjelman kautta. Seuraavaksi Oreo on luvassa Nokia 5- ja 6 -malleille ja myös niille päivitys tulee ensin saataville beetaversiona Beta Labsin puitteissa.

Lähde: Twitter, tiedote

Kuva: Juho Sarvikas

TechBBS-foorumilla jatkuu Black Friday -tarjouksien seuranta iltaan asti

Muutamat suomalaiset verkkokaupat ottivat varaslähdön Black Friday -tarjouksiin jo alkuviikolla, mutta viimeistään 00:00 alkaneiden tarjousten seuraaminen io-techin TechBBS-foorumilla on jatkunut läpi yön ja päivän. Bongaa parhaat tarjoukset yhdessä muiden käyttäjien kanssa ja Hinta.fi-hintavertailun avulla.

Black Friday -perjantaina nähdään enemmän tai vähemmän hyviä tarjouksia verkkokaupoissa ja myymälöissä. io-techin TechBBS-foorumilla kirjattiin jo eilen illalla uusi samanaikaisten käyttäjien ennätys (5852), kun innokkaimman tarjoushaukat valmistuivat vetämään ostohousuja jalkaan.

TechBBS-foorumilla on kaksi erillistä viestiketjua, joista toiseen voi linkittää löytämänsä hyvät tarjoukset ja toisessa ketjussa voi keskustella yleisesti muiden käyttäjien kanssa tarjouksista.

Muista myös tsekata Hinta.fi:n Black Friday -tarjoussivu, jossa on useammalta kaupalta listattu tarjoustuotteita yhdessä paikassa ja tarjoukset päivittyvät läpi perjantain.

Ennen ostamista kannattaa tarkistaa tuotteen todellinen hintataso Hinta.fi:n uudella hintaseurantaominaisuudella, jolla näkee hintakehityksen tarvittaessa päivä- ja kauppakohtaisesti vuoteen 2012 asti.

FSP:ltä kryptovaluutan louhijoille suunnattu 2000 watin virtalähde

FSP:n uusi virtalähde on tarkoitettu nimenomaan louhinnassa käytettäville näytönohjaimille ja se sisältääkin vain PCI Express -lisävirtaliittimiä.

Virtalähdevalmistaja FSP Group lienee useimmille alan harrastajille tuttu nimi tunnetumpien merkkien virtalähteiden OEM-valmistajana, mutta yhtiöllä on myös oma FSP-brändinsä. Konserniin kuuluvat FSP Technology, Fortron/Source sekä Protek Power. Nyt yhtiö on julkaissut oman FSP-brändinsä alla mielenkiintoisen, kryptovaluuttojen louhijoille tarkoitetun virtalähteen.

FSP2000-A0AGPBI-nimeä kantava virtalähde tarjoaa kryptovaluuttojen louhijoille yhteensä 2000 watin edestä tehoa. FSP2000:n kerrotaan hyödyntävän yhtiön aktiivista PFC -suunnittelua (Power Factor Correction), jonka luvataan parantavan virtalähteen varmuutta etenkin raskaassa käytössä.

Virtalähdettä ei ole tarkoitettu tietokoneen ainoaksi virtalähteeksi, vaan nimenomaan louhinnassa käytettävien näytönohjainten virtalähteeksi. Siitä löytyy vain 6+2-pinnisiä PCI Express -lisävirtaliittimiä, joita on ahdettu mukaan yhteensä 16 kappaletta. +12V-linjoja virtalähteessä on yhteensä kuusi, joista kukin tarjoaa maksimissaan 30 ampeerin sähkövirran.

2000 watin virtalähde on varustettu 80 Plus Platinum -sertifikaatilla, mikä tarkoittaa vähintään 90 prosentin hyötysuhdetta yli 20 prosentin rasitusasteilla. Mukana on luonnollisesti ylijännite- ja oikosulkusuojaukset. Virtalähteen strategiset mitat ovat 200 x 150 x 86 millimetriä.

Lähteet: Guru3D, FSP Group

Päivitys testilabrasta: iPhone X:n Face ID vs Android-sormenjälkilukija nopeustestissä

23.11.2017 - 13:08 / Sampsa Kurri Mobiili Kommentit (59)

Ostimme io-techin testilabraan Applen uuden iPhone X:n testiä ja artikkelia varten. Pistimme Face ID -kasvojentunnistuksen nopeustestiin Huawein Mate 10 Pron sormenjälkilukijaa vastaan.

Touch ID -sormenjälkilukijan korvanneessa Face ID -teknologiassa TrueDepth-kamera tallentaa käyttäjän kasvotiedot projisoimalla ja analysoimalla yli 30 000 näkymätöntä pistettä. Se luo kasvoista syvyyskartan ja tallentaa niistä myös infrapunakuvan. A11 Bionic -piirin neuraalikone muuntaa syvyyskartan ja infrapunakuvan matemaattiseksi esitykseksi, jota se sitten vertaa rekisteröityihin kasvotietoihin.

iPhone X:n lukitus aukeaa, kun TrueDepth-kamera tunnistaa käyttäjän syvyystiedot ja infrapunakuvan. Todennus tapahtuu vertaamalla näitä tietoja tallennettuun matemaattiseen esitykseen kasvoista.

Applen mukaan Face ID toimii parhaiten, kun laitetta pidetään noin kädenmitan päässä kasvoistasi tai lähempänä (25–50 cm:n etäisyydellä). TrueDepth-kameran näkökenttä on sama kuin jos ottaisit valokuvan tai soittaisit FaceTime-puhelun etukameraa käyttäen.

io-techin ensimmäisten testien perusteella Face ID on osoittautnut melko hitaaksi lukituksen avaamisessa, jos sitä verrataan esimerkiksi useimpien nykypäivän Android-puhelimien sormenjälkilukijaan tai iPhone 7- tai 8-puhelimien 2. sukupolven Touch ID -sormenjälkilukijaan. Tulemme vielä kokeilemaan nopeutta vanhempien iPhone-mallien 1. sukupolven sormenjälkilukijaan verrattuna.

Käytännön tilanteissa lukituksen avaaminen on osottautunut ongelmalliseksi, jos puhelin otetaan käyttöön esimerkiksi taskusta tai pöydältä. Tällöin lukituksen avaaminen vaatii puhelimen nostamisen lähelle kasvoja tai leuan kääntämisen kohti rintaa.

Tämän lisäksi Face ID:llä lukituksen avaaminen vaatii näytön pyyhkäisyn alhaalta ylös, joka onnistuu helpoiten kahdella kädellä. Yhdellä kädellä puhelinta täytyy pitää kädessä tietyllä tavalla, jotta peukalo yltää pyyhkäisemään aivan näytön alalaidasta asti sillä pyyhkäisy keskeltä näyttöä ei riitä.

Yllä olevalla videolla vertasimme lukituksen avausta iPhone X:n Face ID:llä ja Huawein Mate 10 Pron sormenjälkilukijalla.

Android-puhelimissa lukituksen avaamiseen riittää sormenjälkilukijan hipaisu, jonka jälkeen puhelin avautuu kotinäkymään.

Face ID:llä näyttö pitää ensin herättää nostamalla puhelin, painamalla sivunäppäintä tai näpäyttämällä näyttöä, jonka jälkeen kasvot tuodaan TrueDepth-kameran näkökenttään ja lukituksen auettua pyyhkäistään näyttöä alhaalta ylöspäin. Prosessia voi nopeuttaa pyyhkäisemällä näyttöä samaan aikaan, kun Face ID tunnistaa kasvoja.

Useampaan kertaan toistetuissa testeissä Huawein sormenjälkilukija oli noin kolme kertaa nopeampi avautumaan kotinäkymään kuin iPhone X:n Face ID. Avasimme testeissä iPhone X:n kahdella kädellä herättämällä näytön sivunapista ja pyyhkäisemällä samanaikaisesti näyttöä toisen käden sormella.

Jatkamme Face ID:n testaamista ja tulemme muun muassa kokeilemaan parran ajamisen vaikutusta tunnistumiseen.