AOC:n matkanäyttö tarjoaa 15,6" FullHD IPS -paneelin 144 hertsin maksimivirkistystaajuudella FreeSync-tuella.

Pelinäyttöspesialisti AOC on julkaissut uuden AGON by AOC -pelinäytön reissukäyttöön. AOC Gaming 16G3 kulkee näppärästi mukana mutta tarjoaa myös VESA -kiinnikkeet pysyvämpään asennukseen.

AOC Gaming 16G3 on 15,6-tuumainen FullHD-resoluution IPS-pelinäyttö matkakäyttöön. Se tarjoaa 144 hertsin maksimivirkistystaajuuden FreeSync-tuella, 4 millisekunnin vasteajan Overdrivea käytettäessä sekä 250 nitin maksimikirkkauden 1000:1-kontrastisuhteella. Näytössä on sisäänrakennettu kickstand-jalka, jolla näytön saa sekä vaaka- että pystyasentoon.

Liitinpuolen tarjonta on ristiriitaista lehdistötiedotteen ja tuotesivujen välillä, mutta kuvagalleria puoltaa lehdistötiedotteen tietoja. Tarjolla olisi siis yksi microHDMI-liitäntä lähinnä konsolikäyttöön ja yksi USB-C-liitäntä DP Alt mode -tuella. Toinen USB-C-liitäntä toimii sekä yleis- että virtajohtokäytössä. Lisäksi näytöstä löytyy kuulokeliitin, mikäli kaksi 1 watin kaiutinta ei tee tehtäväänsä.

Reissukäyttöä ajatellen näyttö on vain 11,5 mm paksu ja painaa alle 1,1 kg. 15,6”-paneelin ja ohuiden reunusten myötä se sopii helposti esimerkiksi läppärilaukkuihin, vaikka mukaan tarjotaan myös oma pehmustettu laukku.

AGON by AOC:n AOC Gaming 16G3 saapuu myyntiin aivan näillä näppäimillä ja sen suositushinta Suomessa on 309 euroa.

Lähde: Lehdistötiedote (sähköposti), tuotesivut

This site uses XenWord.
;