Ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Star Wars Jedi: Fallen Order -pelille, jonka lisäksi ne korjaavat PUBG:ssa tietyillä alueilla esiintyneet suorituskykyongelmat.

AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.11.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.11.2 -ajureiden ainut merkittävä uudistus on virallinen tuki Star Wars Jedi: Fallen Order -pelille. Ajureiden julkaisutiedotteessa ei valitettavasti kerrota mahdollisista suorituskykyeroista pelissä aiempiin ajureihin nähden.

Ajureissa on lisäksi korjattu Player Unknown’s Battlegrounds eli tutummin PUGB:ssa esiintynyt ongelma, jossa tietyillä alueilla esiintyi nykimistä tai suorituskyvyn laskua. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Radeon RX 5700 -sarjalla satunnaisesti pelatessa katoava videosignaali ja nykiminen tietyissä peleissä 1080p-resoluutiolla matalin asetuksin. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;