AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.3.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.3.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Tom Clancy’s The Division 2- ja Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm -peleille. Jälkimmäiselle luvataan myös parhaimmillaan 4 % parempaa suorituskykyä Radeon VII -näytönohjaimella, kun verrokkina ovat 19.2.3-ajurit. Lisäksi ajureissa on tuki DirectX 12 -rajapinnalle Windows 7 -käyttöjärjestelmällä sitä tukevissa peleissä, eli tällä hetkellä World of Warcraftissa.

Ajureiden mukana tulee myös pitkä liuta uusia Vulkan-laajennoksia. Uusia tuettuja laajennoksia ovat VK_EXT_depth_clip_enable, VK_EXT_memory_priority, VK_EXT_memory_budget, VK_KHR_vulkan_memory_model, VK_EXT_debug_utils, VK_KHR_depth_stencil_resolve, VK_KHR_shader_float16_int8 ja VK_EXT_transform_feedback. Voit lukea kuvaukset uusista laajennoksista ajureiden julkaisutiedotteesta.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien ajureiden ongelmia, kuten WattManin manuaalisen tuuletinkäyrän mahdollinen toimimattomuus, jos vakioasetukset ovat edelleen oletusvalintana sekä Radeon Overlayn kautta tehtyjen säätöjen toimimattomuus satunnaisesti sen sulkemisen jälkeen. Ajureista edelleen löytyviä ongelmia ovat puolestaan Rainbow Six Siegen satunnainen grafiikan korruptoituminen tai vilkkuminen ja Radeon WattManin mittareiden epäluotettavuus Radeon VII:llä. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä