Radeon Software 19.4.1 -ajurit keskittyvät uusien ominaisuuksien sijasta korjaamaan edellisten ajureiden ongelmia.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.
Radeon Software 19.4.1 -ajureissa ei ole varsinaisia uudistuksia lainkaan, vaan ajureissa on keskitytty olemassa olevien ongelmien ratkomiseen.

Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Radeon VII:llä ja RX Vega -sarjan näytönohjaimilla esiintynyt epävakaus, kun käytössä on kolme tai useampi näyttöä, World of Warcraftin 8.1.5 -päivityksen kaatuilut MSAA-reunojenpehmennys käytössä, hiiren kursorin karkailu näytön ylälaidasta mobiilipuolen Ryzen-APU-piireillä ja Radeon WattManin automaattisen ylikellotuksen tuloksettomuus Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimilla.

Tiedossa olevien bugien listalle jäi korjauksesta huolimatta vielä muutamia ongelmia. Tiedossa olevia ongelmia ovat näyttöjen mahdollinen vilkunta useamman näytön konfiguraatioissa Radeon VII -näytönohjaimella, Netflixin Windows Store -version mahdollinen vilkunta tietyillä HDR-näytöillä, Radeon WattManin ja Radeon Overlayn Performance metrics -välilehden mittareiden virheelliset lukemat Radeon VII:llä sekä Performance metrics -välilehden mahdollinen vilkunta kopioisuojattua videosisältöä katsoessa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;