AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.4.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.4.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Gears Tactics- ja Predator: Hunting Grounds -peleille. Valitettavasti tiedotteessa ei mainita mahdollisista suorituskykymuutoksista.

Tuttuun tapaan ajureissa on korjattu myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen ongelmien listalta löytyy muun muassa RX Vega -sarjan näytönohjainten kaatuilu Folding@Home-ohjelman kanssa, kun taustalla pyörii rautakiihdytetty sovellus, RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla tapahtuvat näyttösignaalin katoilut ja tai mustat ruudut tietyillä näytöillä ja Overwatchin mahdollinen kaatuilu. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi ruudunpäivitysnopeuden mahdollinen lukittuminen 30 FPS:ään, jos HDMI:n skaalausta muutetaan, WattManin näyttämät liian korkeat lepokellotaajuudet RX 5700 -sarjalla. AMD myös seuraa edelleen joillain käyttäjillä mahdollisesti tapahtuvia mustan ruudun kaatumisia. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä