Corsair on julkaissut kaksi uutta pelihiirtä. Molemmat mallit ovat johdollisia, RGB-valaistuja ja varustettu PixArtin optisella sensorilla.

Nightsword RGB on muotoiltu varsin voimakkaasti oikeakätisille ja tarjoaa suuren tuen peukalolle. Hiiri sisältää kymmenen ohjelmoitavaa näppäintä, Omronin pääkytkimet, 18 000 DPI:n herkkyyteen yltävän PixArt PMW3391 -sensorin sekä pohjaan sijoitettavan painojärjestelmän, joka mahdollistaa 120 erilaista paino- ja tasapainotusyhdistelmää. Ulkonäköä voi kustomoida nelialueisella RGB-valaistuksella.

M55 RGB on puolestaan molempikätiseksi suunniteltu peruspelihiiri, joka sopii hyvin eri otetyypeille. Lisäksi hiiri on varsin kevyt – vain 86 grammaa. M55 RGB:n optinen PixArt PAW3327 -sensori kykenee 12 400 DPI:n herkkyyteen ja mahdollistaa viiden herkkyysvaihtoehdon asettamisen pikavalinnoiksi. Molemmista kyljistä löytyy kaksi ohjelmoitavaa näppäintä. Näyttävyyttä voi hakea kaksialueisella RGB-valaistuksella.

Nightsword RGB:n suositushinta on 79,99 ja M55 RGB:n 49,99 euroa. Uutuudet tulevat saataville välittömästi maailmanlaajuisesti. Molemmille hiirille annetaan kahden vuoden takuu.