NVIDIAn ja sen kumppaneiden toteuttamat Big Format Gaming Display -näytöt tulevat tarjoamaan 120 hertsin virkistystaajuuden, 65-tuuman paneelikoon ja 4K UHD -resoluution samassa noin 4000 - 5000 euron paketissa.

NVIDIA esitteli aiemmin tänä vuonna uudet BFGD- eli Big Format Gaming Display -näytöt yhteistyössä Acerin, Asuksen ja HP:n kanssa. Monet odottivat näyttöjä markkinoille jo kesällä ja virallinen aikataulu lupaili näyttöjä tälle vuodelle, mutta nyt näyttää siltä että kauppoihin näyttöjä on luvassa vasta ensi vuonna.

Gamescom-messuilla oli tuttuun tapaan esillä kaikkien kolmen valmistajan tulevat BFGD-näytöt. BFGD-näytöt ovat 65-tuumaisia 120 hertsin 4K UHD -näyttöjä, jotka kykenevät 1000 nitin maksimikirkkauteen, tukevat 10-bittistä väriavaruutta ja sisältävät G-Sync HDR -skaalaimen sekä NVIDIAn Shield-konsolin sisäänrakennettuna.

Hardware.info-sivuston mukaan HP:n edustaja paljasti Gamescom-messuilla, että näytöt tulisivat saataville vasta vuoden 2019 ensimmäisellä neljänneksellä. Näyttöjen hintojen HP odottaa osuvan noin 4000 ja 5000 euron välimaastoon, mutta siitä ei ole vielä täyttä varmuutta. Oletettavasti viivästyminen tulee koskemaan myös Aceria ja Asusta, sillä kaikkien näytöt rakentuvat samojen peruskomponenttien, paneelien ja muiden vastaavien ympärille.

Lähde: Hardware.info

This site uses XenWord.
;