Mate 10 Pro komeilee Evan Blassin kuvavuodossa kolmena eri värivaihtoehtona.

Erittäin luotetavaksi mobiilialan tietovuotajaksi profiloitunut Evan Blass on julkaissut Twitterissä pressirenderöinnin Huawein tulevasta Mate 10 Pro -älypuhelimesta. Kuvassa laite esiintyy sekä etu- että takapuolelta ja kolmessa eri värissä.

Vuotaneessa renderöinnissä esiintyvä puhelin mukailee hyvin osaa aiemmin nähdyistä kuvavuodoista. Valtaosa Mate 10 Pron etupuolesta on 5,99-tuumaisen näytön peitossa, joka tarkoittaa erinomaista näytön ja ulkomittojen välistä suhdetta. Näytön kulmat näyttäisivät kuvan perusteella olevan pienimuotoisesti pyöristetyt. Takakuoressa huomio keskittyy yläosan päällekkäin sijoitettuihin kaksoiskameroihin, joiden kohdalle takakuoreen on tehty vaaleampi raita. Myös sormenjälkitunnistin löytyy jälleen takakuoren puolelta, sillä se ei yksinkertaisesti mahdu puhelimen etupuolelle. Blassin tietojen mukaan laitteessa on IP68-suojaus.

Blass on jo aiemmin kertonut Blanc-koodinimellä tunnetun Mate 10 Pron sisältävän 5,99-tuumaisen 18:9-kuvasuhteen IPS-näytön 1440 x 2880 pikselin tarkkuudella, Kirin 970 -järjestelmäpiirin, 6 Gt RAM-muistia, 64 tai 128 Gt tallennustilaa sekä 4000 mAh akun. Käyttöjärjestelmän kerrotaan olevan tuore Android Oreo Huawein omalla EMUI 6.0 -käyttöliittymällä.

Lisäksi Blass julkaisi myös renderöidyn lähikuvan laitteen takakuoren kaksoiskamerasta. Kyseessä on Blassin tietojen mukaan Leican kolmannen sukupolven kaksoiskamera, joka käyttää 12 ja 20 megapikselin kuvasensoreita. Kameran objektiivit ovat Leica Summilux-H -brändättyjä ja merkintöjen perusteella ainakin toisen objektiivin aukkosuhde on erittäin valovoimainen f1.6. Molemmissa kameroista kerrotaan löytyvän optinen kuvanvakain. Etukameran kerrotaan olevan nykymittapuulla hieman vaatimattomampi kahdeksan megapikselin yksilö.

Huawei julkistaa Mate 10 -mallinsa Münchenissä 16. lokakuuta järjestettävässä kutsutilaisuudessa, johon myös io-tech matkaa paikan päälle. Pro-version ohella tilaisuudessa nähtäneen myös Mate 10-, Mate 10 Lite- ja Mate 10 Porsche Design -versiot.

Lähde: Evan Blass

This site uses XenWord.
;