LeEcon LeLe-virtuaaliassistentti toimii myös puhelimen näytön ollessa suljettuna ja sen luvataan oppivan käytön mukana jatkuvasti paremmin käyttäjän tarpeisiin soveltuvaksi.

Vain Kiinan markkinoille keskittyvät puhelinvalmistajat herättävät myös länsimaissa kiinnostusta. Suurimpiin kiinalaisvalmistajiin kuuluu LeEco, joka on niittänyt mainetta jo useilla hinta-laatusuhteeltaan erinomaisella puhelimella.

LeEco on nyt esitellyt uuden tuplakameralla varustetun mallin, Le Pro 3 AI Editionin. Se tulee saataville sekä perusmallina, että astetta kovemmalla raudalla varustettuna eco-mallina. Puhelin rakentuu 5,5-tuumaisen Full HD -näytön ympärille. Sen sydämenä sykkii versiosta riippuen MediaTekin Helio X23- tai X27-järjestelmäpiiri, jonka tukena on 4 Gt muistia ja 32 tai 64 Gt tallennustilaa.

Puhelimen takakamera on varustettu kahdella 13 megapikselin sensorilla, joista toinen napsii värillisiä ja toinen mustavalkoisia kuvia. Kameramoduuli on aseteltu takakannen sormenjälkilukijan päälle ja muistuttaa asettelunsa vuoksi hauskasti robotin päätä. Kameraratkaisu tukee 4K-videokuvasuta 30 FPS:n nopeudella, kun 720p-resoluutiolla ylletään 120 FPS:n kuvausvauhtiin.

Nykytrendien mukaisesti puhelimessa on myös ääniohjattu virtuaaliassistentti, LeEcon oma LeLe. LeLe toimii myös puhelimen näytön ollessa suljettuna ja sen luvataan oppivan käytön myötä jatkuvasti paremmaksi toimissaan. GSMArenan mukaan sen pitäisi olla integroituna osaksi kaikkia LeEcon omia sovelluksia.

LeEco Le Pro 3 AI Editionin strategiset mitat ovat mallista riippumatta samat 152,4 x 75,1 x 7,5 millimetriä ja painoa sillä on 168 grammaa. Akun kapasiteetiksi luvataan 4000 mAh ja käyttöjärjestelmänä toimii jo aavistuksen vanhentunut Android 6.0 Marshmallow ryyditettynä LeEcon omalla EUI-käyttöliittymällä.

LeEcon Eco Pro 3 AI Editionin perusmallin hinta on 1799 yuania eli noin 246 euroa, kun kalliimman eco-mallin hintalapussa komeilee 2399 yuania eli noin 328 euroa. Puhelimen myynti alkaa 14. päivä kuluvaa kuuta eli tämän viikon perjantaina ja se tulee saataville mustana, kultaisena ja ruusukultaisena.

This site uses XenWord.
;