Mad Catz lupaa hiiren kykenevän jopa 1 millisekunnin vasteaikaan 2,4 GHz:n langattomalla yhteydellä.

Konkurssin tuhkista uutena yhtiönä noussut Mad Catz on julkaissut mielenkiintoisen uuden langattoman pelihiiren. R.A.T. DWS on helposti tunnistettavissa tuoteperheensä jäseneksi ja se sisältää useampiakin valtavirrasta poikkeavia ominaisuuksia.

R.A.T. DWS hyödyntää PixArtin nimenomaan langattomille hiirille optimoitua PAW3335DB-sensoria, joka takaa hiiren yltävän 16 000 DPI:n maksimitarkkuuteen ja kestävän 400 tuuman sekuntinopeuden sekä 40 G:n kiihtyvyyden.

Mad Catz on valinnut hiiren pääpainikkeisiin 60 miljoonan klikkauksen keston lupaavat mekaaniset yhtiön omat Dakota-kytkimet, joiden kehutaan eliminoivan kytkimen värinän ja siten rekisteröivän klikkauksen perinteistä kytkintä nopeammin. Hiiren erikoisuuksia ovat muun muassa vaakavieritykseen suunniteltu rulla ja oletuksena DPI:tä muuttava Precision Aim -painike. Yhteensä yhtiö laskee hiiressä olevan peräti 14 ohjelmoitavaa painiketta, mutta tähän on laskettu mukaan myös rullien molemmat vierityssuunnat. Hiiren sisäänrakennettuun muistiin voidaan tallentaa 4 erilaista profiilia.

R.A.T. DWS tukee sekä 2,4 GHz:n langatonta yhteyttä että Bluetooth 5.0 -yhteyksiä ja sen luvataan pääsevän 2,4 GHz:n yhteydellä jopa 1 millisekunnin vasteaikaan. Hiirelle annetaan virtaa yhdellä AA-paristolla, jonka luvataan kestävän parhaimmillaan 200 tuntia 2,4 GHz:n yhteydellä tai 300 tuntia Bluetooth-yhteydellä.

Mad Catzin uutuuden strategiset mitat ovat 113 x 87 x 38 mm ja 113 grammaa. Hiiren kämmentuki on säädettävissä ja mukana toimitetaan paitsi vaihtoehtoinen kämmentuki, myös kaksi erilaista tukea pikkusormelle. R.A.T. DWS saapuu myyntiin helmikuussa, mutta yhtiö ei vielä paljastanut sen hinnoittelua.

Lähde: Mad Catz

This site uses XenWord.
;