NVIDIAn Titan Xp Collector's Edition -näytönohjaimet vannovat versiosta riippuen Galactic Empiren tai Jedi Orderin nimeen.

Uutisoimme aiemmin lyhyissä uutisissamme NVIDIAn kiusoittelevan uudella Titan Xp Collector’s Edition -näytönohjaimella. Nyt yhtiö on myös julkaissut näytönohjaimen, tai tarkemmin sanoen näytönohjaimet, jotka on suunniteltu yhteistyössä Disneyn omistaman Lucasfilmin kanssa.

NVIDIA Titan Xp Collector’s Edition -näytönohjaimet ovat sisäisesti identtisiä markkinoilla keväästä asti olleen Titan Xp:n kanssa. Näytönohjaimissa on käytössä täysi GP102-grafiikkapiiri, joka kätkee sisäänsä muun muassa 3840 CUDA-ydintä, 240 teksturointiyksikköä ja 96 ROP-yksikköä. Myös kellotaajuudet ovat identtiset aiemman mallin kanssa, eli näytönohjaimen peruskellotaajuus on 1405 MHz ja maksimi Boost-kellotaajuus 1582 MHz. 384-bittisen muistiväylän jatkeena on 12 Gt 11,4 Gbps:n GDDR5X-muistia.

Titan Xp Collector’s Edition näytönohjainten erikoisuudet ovat niiden jäähdytysratkaisuissa. Disneyn ja Lucasfilmin Star Wars -yhteistyön kautta markkinoille lasketaan kaksi mallia, jotka poikkeavat toisistaan värien ja logojen osalta. Galactic Empiren nimeä kantava versio on varustettu punaisella LED-valaistuksella ja Jedi Orderin vihreällä. Valaistuksen teemat juontavat juurensa Star Wars -elokuvien valosapeleiden väreistä. Myös itse jäähdyttimen kuoret on muotoiltu uudelleen hakien inspiraatiota etenkin elokuvista tututuista valosapeleista ja ne poikkeavat toisistaan jonkin verran.

NVIDIAn uudet Star Wars -faneille suunnatut Titan Xp Collector’s Edition -näytönohjaimet saapuvat ennakkotilattavaksi huomenna 8. marraskuuta ja niiden myynti alkaa virallisesti 17. marraskuuta. Näytönohjaimet tulevat tämän hetkisten tietojen mukaan saataville vain NVIDIAn omasta verkkokaupasta Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Ranskassa ja Saksassa. Yhdysvalloissa näytönohjaimen veroton suositushinta on identtinen Titan Xp:n perusmallin kanssa, eli 1200 dollaria.

Lähde: NVIDIA (1), (2)

This site uses XenWord.
;