Uusiksi kylkiäispeleiksi, joista ostaja saa valita toisen, on valittu Ubisoftin keskiaikateemainen taistelupeli For Honor ja Tom Clancy’s Ghost Recon -sarjan tuorein osa Wildlands.

Näytönohjainvalmistajat pyrkivät usein tekemään omista tuotteistaan houkuttelevampia lyöttäytymällä yhteen pelistudioiden kanssa ja liittämällä näytönohjainten mukaan tuoreimpia pelejä. Kampanjat saavat kuluttajissa aikaan sekä riemunkiljahduksia odotetun pelin osuessa kohdalle näytönohjainhankinnan kanssa, että karvaita kyyneleitä, kun odotettu peli tuleekin kylkiäiseksi heti ostosten jälkeen.

Ubisoft on ollut jo pitkään yksi NVIDIAn suosikkipartnereista, joten ei liene yllätys, että uudesta bundlesta löytyy ostajalle valittavaksi yksi kahdesta sen julkaisemasta uutuuspelistä. Ensimmäinen peleistä on Ubisoft Montrealin kehittämä taistelupeli For Honor, jossa pelaajat ottavat toisistaan ja tietokoneen ohjastamista hahmoista mittaa keskiaikaisessa fantasiamaailmassa ritareina, viikinkeinä ja samuraina. Toinen peleistä on puolestaan Ubisoft Parisin kolmannen persoonan kuvakulmasta kuvattu taktinen ammuskelupeli Tom Clancy’s Ghost Recon: Wildlands, jossa pelaaja on osa Yhdysvaltain armeijan fiktiivistä Ghost-eliittijoukkoa.

NVIDIAn tuoreimmassa pelibundlessa ostaja saa valita omakseen toisen edellä kuvatuista peleistä ostamalla kampanjaan osallistuvasta liikkeestä GeForce GTX 1070- tai GTX 1080 -näytönohjaimen, tietokoneen jossa on sellainen esiasennettuna tai kannettavan samojen näytönohjainten mobiiliversioilla. Kylkiäispeli lunastetaan GeForce Experience -ohjelman kautta.

Kampanja on NVIDIAn mukaan voimassa 28.3. asti tai niin kauan kuin pelikuponkeja riittää. Suomesta kampanjassa ovat mukana CDON, CruzBroker, Dustin, Jimm’s PC-Store, Multitronic, SystemaStore ja Verkkokauppa.com. Voit tutustua tarkemmin kampanjaan ja sen ehtoihin kylkiäispaketin virallisilla verkkosivuilla.

This site uses XenWord.
;