Uudet GeForce 418.81 -ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen GeForce RTX -sarjan kannettaviin suunnatuille näytönohjaimille ja 3DMark Port Royal -optimointeja

NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 418.81 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 418.81 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki GeForce RTX -sarjan kannettaviin tarkoitetuille näytönohjaimille. Lisäksi mukaan on saatu optimointeja UL Benchmarksin 3DMark Port Royal -testiohjelmaan. NVIDIAn mukaan Port Royaliin on lisäksi luotu uusi Feature Test -osio DLSS-reunojenpehmennykselle (Deep Learning SuperSampling).

Ajureissa on mukana uudet tai päivitetyt SLI-profiilit Anthemille, Assetto Corsa Competizionelle, Battlefleet Gothic: Armada 2:lle, Life is Strange Season 2:lle, NBA 2K19:lle sekä Space Hulk Tacticsille. Ensimmäistä lukuunottamatta kaikkien profiilien kohdalle on merkitty AFR-tuki (Alternative Frame Rendering) Turing-arkkitehtuuriin perustuville näytönohjaimille. Ajureiden luvataan myös parantavan SLI-suorituskykyä Pascal-näytönohjaimilla useissa peleissä, kun käytössä on G-Sync-näyttö.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen myös aiempien ajureiden ongelmia. Korjattujen listalta löytyvät muun muassa satunnainen vilkunta G-Sync-näytöillä peleissä sekä ensimmäisten G-Sync-näyttöjen kohdalla havaittu bugi, jossa puolet G-Sync Compatible -näytön pinta-alasta jää pimeäksi, jos kokoonpanosta on ensin irrotettu G-Sync-näyttö ja sen jälkeen kytketty G-Sync Compatible -näyttö ilman uudelleenkäynnistystä. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy esimerkiksi Shadow of the Tomb Raiderin vilkunta, kun käytössä on SLI-kokoonpano, HDR-väriavaruus ja G-Sync-näyttö, Ni No Kuni 2:n kaatuminen HDR-tilan käyttöönotossa, Batman: Arkham Origins -pelin PhysX-kiihdytettyjen sumuefektien hajoaminen sekä vilkunta G-Sync-näytöllä, jos kokoonpanoon on kytketty lisäksi G-Sync Compatible -näyttö kloonitilassa. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;