NVIDIA on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. GeForce 436.30 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön mobiilinäytönohjaimia Maxwell- ja työpöytänäytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

GeForce 436.30 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat Game Ready -leimat Call of Duty: Modern Warfaren avoimelle beetaversiolle, Gears 5:lle ja Borderlands 3:lle. Lisäksi ajurit lisäävät jälleen uusia tuettuja näyttöjä G-Sync Compatible -listalle. Kyse ei ole kuitenkaan vielä LG:n OLED-televisioille tuen lisäävistä ajureista. Ajureissa on mukana myös uusi tai päivitetty SLI-profiili Close to the Sun -pelille.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat edellisten julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Fortnite- ja Counter-Strike: Global Offensive -peleissä esiintyneet nykimiset Ultra Low Latency -tilan kanssa, World of Warcraftin kuvan vilkunta hahmonvalinnassa sekä Forza Motorsport 6- ja 7 -pelien kaatuilu. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi The Division II:n kaatuilu DirectX 12 -tilassa, Fifa 19:n kaatuilu työpöydälle sekä se, ettei G-Sync mene välttämättä automaattisesti päälle uusilla G-Sync Compatible -näytöillä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä