OnePlus 5T:n pressipaketit ovat joutuneet laajojen vuotojen kohteeksi.

OnePlus on ilmoittanut julkaisevansa uuden 5T-älypuhelimensa ensi viikon torstaina (16. marraskuuta). Lähes kaikki keskeiset tiedot uutuusmalliin liittyen ovat kuitenkin nyt mitä nähtävimmin vuotaneet julki, sillä sekä kuvia että videomateriaalia ilmeisesti OnePlussan ennakkoon lähettämästä testilaitepakkauksesta on vuotanut useammankin tahon toimesta nettiin.

Vuodoista ehkäpä kattavin nähtiin vloggari Karl Condradin toimesta, joka julkaisi ennenaikaisesti kokonaisen ensituntumavideon OnePlus 5T:stä. Virhe huomattiin selvästi jälkijunassa, sillä video on jo poistettu YouTubesta, joskin se on edelleen nähtävissä muista lähteistä, kuten Dailymotionin kautta. Kuvia pressipakkauksesta julkaisivat myös mm. Androidworld sekä SlashLeaks.

Video ja kuvat paljastavat OnePlus 5T:n ulkoiset ja tekniset uudistukset varsin kokonaisvaltaisesti. Suurimpia ulkoisia uudistuksia näyttäisivät olevan kuusituumainen 18:9-kuvasuhteen AMOLED-näyttö (1080 x 2160 pikseliä) sekä takakuoreen OnePlussan logon yläpuolelle sijoitettu sormenjälkitunnistin. Ulkomitat ovat pysyneet lähes samoina edeltäjämallin kanssa.

Speksilistaus paljastaa puolestaan teknisten ominaisuuksien pysyneen samoina mm. järjestelmäpiirin, muistimäärien ja akun osalta. Kameran osalta vuodot paljastavat, että molempien kamerasensorien parina on nyt polttoväliltään ja aukkosuhteeltaan identtiset objektiivit, vaikka megapikselimäärät ovatkin edelleen 16 ja 20 megapikseliä. Tällä on promomateriaalien perusteella pyritty parempiin hämäräkuvausominaisuuksiin.

OnePlus 5T julkaistaan 16. marraskuuta New Yorkissa ja vuotaneiden dokumenttien perusteella myynti alkaa 21. marraskuuta. Hinnoista ei ole vielä varmaa tietoa.

Lähteet: Slashleaks (1)(2)(3), Dailymotion

This site uses XenWord.
;