Vuotaneiden kuvien perusteella vuoden 2018 iPhone-mallit mukailevat viimevuotisen iPhone X:n muotoilulinjoja.

OnLeaks-tiliä Twitterissä ylläpitävä Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhteistyössä MySmartPrice-sivuston kanssa renderöityjä kuvia ja videot tulevista 6,1 ja 6,5 tuuman iPhone-malleista. Hemmerstoffer on tullut tunnetuksi luotettavista vuodoistaan ja hän julkaisi esimerkiksi iPhone X:stä vastaavat oikeiksi osoittautuneet renderöinnit vuosi sitten. Renderöinneissä komeilevien laitteiden muotoilu on hyvin lähellä nykyistä iPhone X -mallia. Eroja on lähinnä koossa, yksityiskohdissa ja materiaaleissa.

Huhujen mukaan kokovaihtoehdoista keskimmäinen 6,1-tuumainen on malliston edullisin vaihtoehto ja samalla ainoa, joka käyttää LG:n tai JDI:n valmistamaa IPS LCD -näyttöpaneelia. Laitteen runkorakenne on alumiinia, näyttö on iPhone X:n tapaan lähes reunaton ja näytön yläreunassa on X-mallista tuttu suurehko lovi. Laitteen ulkomitoiksi kerrotaan 150,9 x 76,5 x 8,3 mm, eli se on 7,3 mm pidempi, 5,6 mm leveämpi ja 0,6 mm paksumpi kuin iPhone X. Takapuolelta laitteen erottaa iPhone X:stä kameran osalta, sillä kahden sijaan takakuoren ylänurkassa on vain yksi kamera.

6,5-tuumainen malli on puolestaan malliston huippumalli, eli ikään kuin ”iPhone X Plus”. Suuremmasta näytöstä johtuen näyttölovi on kooltaan suhteessa hieman pienempi kuin iPhone X:ssä. Näyttö on edelleen OLED-pohjainen, runko tiettävästi terästä ja kaksoistakakameran sijainti identtinen iPhone X:n kanssa. Ulkomitoiksi kerrotaan 157,5×77,4×7,7 mm, eli laite on noin 14 mm pidempi, 6,5 mm leveämpi ja yhtä paksu kuin iPhone X.

Kaikkien kolmen uuden iPhone-mallin julkaisun odotetaan tapahtuvan tuttuun tapaan ensi syyskuussa. Renderöinneissä esiintyvien mallien lisäksi luvassa on vielä 5,8-tuumainen seuraaja nykyiselle iPhone X:lle.

Lähde: MySmartPrice (1)(2)

This site uses XenWord.
;