PD32M yhdistää Porschen urheiluautojen tuntua huipputason 4K144-pelinäytön ominaisuuksien päälle hintalappuun katsomatta.

AGON by AOC on lyöttäytynyt jälleen yhteen Porsche Designin kanssa tuodakseen näyttömarkkinoille hieman premiumin tuntua. Porsche Design AOC Agon Pro PD32M yhdistää samaan pakettiin suorituskykyisen näytön ja Porsche-maailmasta tuttuja elementtejä.

Agon Pro PD2M on 32-tuumainen 4K-resoluutioon maksimissaan 144 hertsin virkistystaajuudella yltävä miniLED-taustavalaistu IPS-näyttö. Sille luvataan 1600 nitin maksimikirkkaus ja DisplayHDR 1400 -sertifiointi. Värintoiston luvataan yltävän 97 prosenttiin DCI-P3-väriavaruudesta. Näyttö tukee vaihtelevaa virkistystaajuutta Adaptive-sync-standardin kautta.

Näytöstä löytyy myös kaksi 8 watin DTS Sound -sertifioitua kaiutinta. Nykytrendien mukaisesti PD32M:stä löytyy myös kattava RGB-valaistus ja LED-projektori, joka heijastaa Porsche Designin logon näytön metallijalkaan. Jalan luvataan tarjoavan myös säätöjä, mutta valitettavasti sen tarkemmin niistä ei hiiskuta ja kuvistakin paljastuu vain pivot-tuki. Näytön kyljistä saa vedettyä esiin kuuloketelineet.

Näytön pohjasta löytyy ominaisuuslistan mukaan kaksi HDMI 2.1 -liitäntää, yksi DisplayPort-liitäntä jonka versiota ei kerrota, kuulokeliitin, yksi USB-C- sekä yksi USB-B-liitin, joka ruokkii neljää USB-A Gen 3.2 -liitäntää. Kuvan perusteella siellä on kuitenkin yhteensä kolme 3,5 mm:n liitintä, joista kaksi on värikoodattu pinkeiksi ja yksi mustaksi. Lisäksi kuvassa näkyy yksi myysteriportti, joka muistuttaa lähinnä miniDisplayPort-liitäntää. Näytön asetuksia pääsee säätämään langattomalla hallintapaneelilla tai näytön takaa löytyvällä tattiohjaimella.

Porsche Design AOC Agon Pro PD32M on ennakkotilattavissa yhtiön omilta verkkosivuilta välittömästi ja niiden toimitusten pitäisi alkaa kesäkuun puolessa välissä. Euroopassa näyttö on hinnoiteltu 1999 euroon.

Lähde: Porsche Design

This site uses XenWord.
;