Alphacoolin ensimmäinen kompressorijäähdytin tarjoaa jäähdytystehoa peräti 1500 watin edestä ja se integroituu osaksi standardia nestekiertoa.

Nestejäähdytyksen saralta tuttu Alphacool on julkaissut markkinoille mielenkiintoisen kompressorijäähdyttimen. Yhtiön ensimmäinen kompressorijäähdytin Eiszeit 2000 Chiller tarjoaa jäähdytystehoa peräti 1500 watin edestä.

Alphacoolin Eiszeit 2000 Chiller -kompressorijäähdyttimen etupaneelista löytyy virtaliittimen lisäksi virta- ja varoitusvalot sekä pieni näyttö, jonka painikkeilla voidaan säätää kierrossa olevan nesteen lämpötilaa 0,3 °C askelin. Koska kyse on tehokkaasta kompressorijäähdyttimestä voi lämpötilan asettaa myös selvästi huoneenlämpöä matalammaksi. Jäähdytysilman sisäänotot on varustettu irrotettavilla pölysuodattimilla.

Eiszeit 2000 Chiller on tarkoitettu integroitavaksi osaksi standardia nestekiertojärjestelmää ja se korvaa nestekierrosta sekä pumpun, nestesäiliön että jäähdytinkennot. Sen sisäänrakennetun nestesäiliön tilavuus on 9 litraa. Integroidun pumpun nostokorkeus on 10 metriä ja tilavuusvirta 600 litraa tunnissa. Kotelon takaa löytyy säiliön nestetason mittarit, virtaliitin, laboratoriokäyttöön tarkoitettu kustomoitu liitin virhesignaalien välitykseen sekä standardit G1/4”-letkuliittimet helpon liitettävyyden takaamiseksi.

Alphacool Eiszeit 2000 Chillerin strategiset mitat ovat 560 x 280 x 470 mm ja painoa sillä on peräti 29 kg. Yhtiön omassa verkkokaupassa laitoksella on hintaa 959,95 euroa. Toimituskulut Suomeen ovat valitusta toimitustavasta riippuen 12,88 (DHL Welt Express), 45,62 (UPS Standard) tai 288,12 euroa (UPS Express Saver).

This site uses XenWord.
;