LED-tuotteet ovat korvanneet viime vuosina kylmäkatodiputket kotelovalaistuksen saralla ja vaikka ledeissä onkin paljon etuja, niin tuottama valaistus on katodiputkiin nähden epätasaisen pistemäistä.

Alphacool tarjoaa LED-valojen pistemäisyyden korjaukseksi uutta Eislicht-valaistusratkaisua, jonka mainostetaan yhdistävän LED-valojen ja kylmäkatodien parhaat puolet. Alphacoolin uudet Eislicht-valot perustuvat LED-tekniikkaan, mutta niiden kerrotaan tuottavan tasaista valoa näyttöjen taustavalaistuksessa käytettävää tekniikkaa hyödyntämällä.

312 x 39 x 7 mm:n kokoisiin alumiinikuoriin koteloitu valo voidaan kiinnittää koteloon ruuveilla, magneeteilla tai kaksipuoleisella teipillä. Eislicht ottaa virtansa 300 mm pitkän johdon päässä sijaitsevan tavallisen kolmepinnisen tuuletinliitännän kautta.

Värivaihtoehtoja on neljä – punainen, vihreä, sininen ja valkoinen. Myöhemmin tulossa ovat myös oranssi, UV- sekä RGB-vaihtoehto. Valmistajan verollinen suositushinta Eislichtille on 24,95 euroa ja se on saatavilla välittömästi.

Lähde: Alphacool

This site uses XenWord.
;