Amazonista löytyneen listauksen mukaan Core i9-9900K -prosessoreiden myyntipakkaus on 12-tahoinen ja läpikuultava.

Intel valmistelee parhaillaan uusia Core 9000 -sarjan prosessoreita, joihin lukeutuu myös uusi lippulaivamalli Core i9-9900K. Core i7-9700K ja i9-9900K tulevat olemaan Intelin ensimmäiset 8-ytimiset prosessorit kuluttajaluokassa.

Amazoniin on eksynyt ennakkoon listaus tulevasta Core i9-9900K -prosessorista, joka paljastaa samalla uuden paketoinnin. Uusi paketointi noudattaa tuttua värimaailmaa, mutta on nyt 12-tahoinen ja valmistettu läpikuultavasta sinisestä muovista. Ilmeisesti ideana on AMD:n Ryzen Threadripper -prosessoreiden erikoisen paketoinnin tapaan herättää lippulaivamallilla huomiota myös kaupan hyllyllä.

Core i9-9900K:n listaus varmistaa jälleen tutut tiedot prosessorista, kuten 8 ydintä, 16 säiettä ja maksimissaan 5 GHz:n Boost-kellotaajuus. Hinnaksi on merkitty 582,50 dollaria, mikä ei välttämättä vastaa lopullista julkaisuhintaa. Kuvankaappauksen listauksesta julkaisi ensimmäisenä nimimerkki momomo_us Twitterissä, mutta Tom’s Hardware kertoo löytäneensä saman listauksen lopulta itsekin. Valitettavasti linkkiä itse listaukseen ei ole saatavilla.

Lähde: Tom’s Hardware

This site uses XenWord.
;