iPhone XS Max saapui io-techin toimitukseen ja avaamme laitteen pakkauksen videolla.

Applen uusien iPhone Xs -älypuhelimien myynti käynnistyi Suomessa viime perjantaina, mutta yhdysvaltalaisyhtiö on tunnetusti nihkeä toimittamaan testikappaleita pohjoismaiselle lehdistölle, joten sellaisten hankkiminen on tänäkin syksynä oma rumbansa.

io-tech päätyikin hankkimaan iPhone Xs Max testikappaleen itselleen paikallisesta kivijalkamyymälästä 1279 euron hintaan. Saatavuus oli Xs Maxin osalta Tampereella yllättävän heikkoa ja mustaa tai kullanväristä vaihtoehtoa löytyi pikaisella selvityksellä 64 tai 256 Gt:n tallennustilalla vain yhdestä liikkeestä.

Videoimme iPhone Xs Maxin pakkauksen avaamisen (eli ”unboksauksen”) ja tutustuimme nopeasti laitteeseen. Kuten osasimme ennakoida, kokonaisuus oli hyvin tutun oloinen. Testiartikkeli iPhone Xs Maxista on luvassa lokakuun aikana ja laite on myös mukana io-techin tulevassa puhelinkameravertailussa.

Jos pidit videosta, käy tykkäämässä, tilaa io-techin YouTube-kanava, anna kommenteissa palautetta ja kehitämme videokonseptia lisää, kiitos!

Katso video Youtubessa

This site uses XenWord.
;