Kummankin valmistajan ajureista löytyy nyt virallinen tuki Assassin's Creed Odysseylle ja Forza Horizon 4:lle, jonka lisäksi NVIDIA on antanut ajureilleen Game Ready -leiman FIFA 19:lle.

AMD ja NVIDIA ovat kumpikin päivittäneet näytönohjainajurinsa. Radeon Software Adrenalin Edition 18.9.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia. GeForce 411.70 -ajurit ovat puolestaan saatavilla Windows 7-, 8(.1)- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat NVIDIAn näytönohjaimia Kepler-arkkitehtuurista lähtien.

Radeon Software 18.9.3

AMD:n uusien ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Assassin’s Creed Odyssey- ja Forza Horizon 4 -peleille. Ajureiden luvataan lisäksi parantavan suorituskykyä uudessa Assassin’s Creedissä parhaimmillaan 3 % Radeon RX 580 -näytönohjaimella 1080p-resoluutiolla ja 5 % RX Vega 64 -näytönohjaimella 1440p-resoluutiolla. Verrokkina suorituskyvyssä olivat aiemmin tässä kuussa julkaistut 18.9.1 -ajurit.

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan edellisten ajureiden ongelmia, kuten stutterointi tietyissä tilanteissa FreeSync-näytöllä, kun ruudunpäivitysnopeus ylittää FreeSyncin ylärajan. Mukana on myös tiedossa olevia ongelmia kuten RX Vega -sarjalla lepotilassa liian korkeille kellotaajuuksille jumittavat muistit. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

GeForce 411.70

NVIDIAn uudet ajurit tuovat mukanaan Game Ready -leimat Assassin’s Creed Odyssey-, Forza Horizon 4- ja FIFA 19 -peleille. Ajureissa ei ole uusia SLI-, 3D Vision- tai 3D Compatibility Mode -profiileita, mutta Game Ready -leimojen lisäksi mukaan on saatu parannuksia GeForce RTX 20 -sarjan virranhallintaan lepotilassa.

Ajureiden korjattujen bugien lista keskittyy uusiin GeForce RTX 20 -sarjan näytönohjainten ongelmiin, kuten näytön vilkuntaan PUGB:ssa GeForce RTX 2080:lla ja grafiikan korruptoituminen Adobe Photoshop CC:ssä kuvan suurentamisen jälkeen. Ajureissa on myös tiedossa olevia ongelmia, kuten aiemmistakin ajureista tuttu Final Fantasy XV -testin DLSS-version kaatuminen ohjelman sulkeutuessa, jonka korjaaminen vaatii NGXCoreEtx.dll-tiedoston poistamisen ja ajureiden uudelleenasennuksen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta (PDF).

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;