AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 17.10.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet The Evil Within 2 ja Middle-Earth: Shadow of War -peleille. Kummallekin pelille on tarjolla lisäksi uudet Radeon Chill -profiilit, jotka optimoivat näytönohjaimen tehonkulutusta pelin aikana rajoittamalla dynaamisesti ruudunpäivitysnopeutta pelitapahtumien mukaan.

Ajurit korjaavat tuttuun tapaan vanhoja bugeja ja sisältävät joukon tiedossa olevia ongelmia, kuten ajureiden päivitysongelman Windows 7 -käyttöjärjestelmällä jos käytössä on useamman Radeon RX Vega -näytönohjaimen kokoonpano. RX Vega MultiGPU -kokoonpanoilla ajurit tulee toistaiseksi asentaa Windows 7 -käyttöjärjestelmälle puhtaana asennuksena. Voit tutustua tarkkaan listaan korjatuista ja tunnetuista bugeista ajureiden julkaisutiedotteesta, kunhan AMD korjaa ne takaisin sivuilleen.

Lataa AMD:n ajurit täältä