EKWB:n uudet CoolStream SE -sarjan jäähdyttimet ovat paitsi ohuempia kuin tyypilliset jäähdyttimet, myös kapeampia tasan 140 millimetrin leveydellään.

Slovenialainen nestejäähdytykseen erikoistunut EK Water Blocks on julkaissut uusia jäähdyttimiä. EKWB:n uudet CoolStream Slim -sarjan jäähdyttimet ovat nimensä mukaisesti normaalia kompaktimpia paketteja.

CoolStream Slim -sarjan uutuudet EK-CoolStream SE 140 ja SE 280 ovat mielenkiintoisia uutuuksia etenkin pienikokoisten kokoonpanojen ystäville. Kompaktien jäähdytinten strategiset mitat ovat 180 x 140 x 28 ja 320 x 140 x 28 millimetriä, eli ne ovat leveytensä puolesta identtisiä standardien 140 millimetrin tuuletinten kanssa, kun tyypilliset jäähdyttimet ovat muutamia millimetrejä leveämpiä.

EKWB:n valikoimissa on ennestään ohuita jäähdyttimiä vain 120 millimetrin tuuletinten kaveriksi, mutta 140 millimetrin tuulettimien yleisyyden vuoksi uudet mallit jättävät moniin koteloihin vähemmän hukkatilaa. Ohuempi jäähdytin heikentää luonnollisesti nestekierron jäähdytystehoa, mutta monelle se voi olla hyväksyttävä uhraus ja vaihtoehtojen olemassaolo on aina positiivista.

Mattamustaksi värjättyjen jäähdyttimien rivasto on valmistettu kuparista ja sen putkien luvataan olevan 90 prosenttista kuparia. Nestekammiot on valmistettu messingistä ja itse runko teräksestä sekä alumiinista. Kuparirivastossa on 22 ripaa tuumaa kohden ja jäähdyttimen sisään- ja ulostulot käyttävät standardeja G1/4-liittimiä.

EK-CoolStream SE 140 ja SE 280 ovat välittömästi saatavilla EKWB:n verkkokaupasta 49,95 ja 69,95 euron hintaan.

Lähde: EKWB

This site uses XenWord.
;