AMD:n uudet ajurit tuovat paitsi uusia ominaisuuksia laskentatehtäviin, myös merkittäviä suorituskykyparannuksia uusimpiin peleihin.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.10.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 17.10.2 -ajurit sisältävät selvästi normaalia enemmän parannuksia ja uusia ominaisuuksia. Ajurit tukevat nyt virallisesti Windows 10 Fall Creators Updatea, kun aiemmin sitä tuki vain yksi beetaversio ajureista. Mukana on myös uusi GPU Workload -kytkin, jolla voi tietyillä näytönohjaimilla valita joko grafiikkaan tai laskentatehtäviin optimoidun toimintatilan sekä tuki maksimissaan kahdelletoista samanaikaiselle RX 400-, RX 500- tai RX Vega -sarjan grafiikkapiirille laskentatehtävissä.

Ajureiden mukana tulee myös joukko parannuksia peleihin. Radeon RX Vega 56:lle luvataan 17.10.1 -ajureihin verrattuna parhaimmillaan 8 % parempaa suorituskykyä Wolfenstein II: The New Colossuksessa, parhaimmillaan 16 % parempaa suorituskykyä Assassin’s Creed: Originsissa ja peräti 43 % parempaa suorituskykyä Destiny 2:ssa. Radeon RX 580:lle suorituskykyparannukset samoissa peleissä ovat parhaimmillaan 4, 13 ja 50 %.

Ajurit korjaavat lisäksi tuttuun tapaan jälleen liudan tiedossa olleita ongelmia. Voit tutustua tarkkaan listaan korjatuista ongelmista ja tiedossa olevista bugeista ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;