AMD:n Project ReSX on pidemmältä nimeltään Radeon eSports Experience ja se pyrkii parantamaan pelikokemusta mm. vasteaikoja parantamalla.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.3.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Final Fantasy XV:lle, Warhammer: Vermintide II:lle sekä DOTA 2:lle. Viimeisimmälle kolmikosta luvataan parhaimmillaan 6 % parempaa suorituskykyä verrattuna 17.12.1 -ajureihin, kun käytössä on Radeon RX 580 -näytönohjain.

Perinteisten pelitukien lisäksi ajurit tuovat mukanaan ensimmäisen version Radeon eSports Experiencestä eli Project ReSX:stä. Project ReSX lupaa parantaa paitsi suorituskykyä, myös vasteaikoja ja 99. persentiilin renderöintiaikoja. AMD:n julkaiseman dian mukaan Radeon Software 18.3.1 -ajurit parantavat suorituskykyä PUGB:ssa parhaimmillaan 11 %, Overwatchissa 3 % ja DOTA 2:ssa 6 %, kun niitä verrataan 17.12.1-ajureihin. 99. persentiilin renderöintiaikojen kerrotaan parantuneen samoissa peleissä parhaimmillaan 9, 2 ja 7 prosenttia ja vasteaikojen Overwatchissa 4 ja DOTA 2:ssa 8 prosenttia.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat edeltävien ajureiden ongelmia, kuten Sea of Thieves -pelin satunnaiset kaatumiset. Mukana on myös tiedossa olevia ongelmia ja voit tutustua niihin sekä täyteen muutoslogiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;