AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. AMD Software Adrenalin Edition 23.2.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 – käyttöjärjestelmille ja ne tukevat yhtiön Radeon näytönohjaimia Polaris-arkkitehtuurista eteenpäin sekä Zen-prosessoreiden integroituja grafiikkaohjaimia.

AMD Software 23.2.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Atomic Heart- ja Company of Heroes 3 -peleille. Mahdollisista suorituskykyeroista aiempiin ajureihin verrattuna ei ole valitettavasti mainintaa.

Tuttuun tapaan ajureissa on myös liiskattu aiempien julkaisujen bugeja. Korjattuja ongelmia ovat esimerkiksi Hitman 3:n kaatuilu säteenseuranta käytössä, satunnaiset suorituskyvyn tippumiset DirectX 11 -peleissä, kun kokoonpanosta löytyy Radeon RX 6000 -sarjan näytönohjain ja Ryzen-prosessori, sekä Valve Index VR-lasien mahdollinen musta ruutu 144 hertsin virkistystaajuudella RX 7000 -sarjan näytönohjaimilla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi RX 7000 -sarjan odotettua korkeampi tehonkulutus lepotilassa joillain korkean resoluution ja virkistystaajuuden näytöillä, Returnal-pelissä näkyvä satunnainen grafiikan korruptoituminen säteenseuranta päällä RX 6000 -sarjalla sekä joidenkin VR-pelien ja -sovellusten odotettua heikompi suorituskyky RX 7000 -sarjalla. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä