AMD:n uudet Radeon Software -ajurit tuovat mukanaan tuen Project Cars 2 -pelille ja RX Vega -näytönohjainten multi-GPU-konfiguraatioille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Crimson ReLive Edition 17.9.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7-, ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia, mukaan lukien tuoreimmat RX Vegat.

Radeon Software 17.9.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat kahden näytönohjaimen multi-GPU-tuki Radeon RX Vega -sarjan näytönohjaimille sekä tuki ja multi-GPU-profiili Project Cars 2 -pelille. AMD:n omien testien mukaan kaksi Radeon RX Vega 64:ää suoriutuu testatuissa peleistä 67 – 90 prosenttia suorituskykyisemmin kuin yksi näytönohjain.

Ajurit korjaavat lisäksi ongelmia Hearts of Iron IV -pelissä sekä virheellisen 1603 Error -virheilmoituksen ajureiden asennuksen yhteydessä. 1603 Error -virheilmoitus oli vain kosmeettinen virhe, sillä se ei vaikuttanut itse ajureiden asennukseen. Voit tutustua ajureiden tiedossa oleviin bugeihin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;