AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.11.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.11.2 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Battlefield V:n myyntiversiolle. Lisäksi ajurit lisäävät uuden VK_AMD_memory_overallocation_behavior -laajennoksen Vulkan-rajapintaan. Laajennoksen avulla on mahdollista määritellä saako näytönohjaimen muistiavaruutta varata enemmän, kuin varsinaista muistia on käytettävissä.

Ajurit korjaavat myös edellisten ajureiden ongelmia, kuten RX Vega -sarjalla työpöydällä korkeiksi jäävät muistikellotaajuudet. Tiedossa olevien ongelmien listalle tekee paluun hiiren mahdollinen hidastelu kokoonpanoissa, joissa on useampia näyttöjä, mutta joista ainakin yksi on pois päältä. Lisäksi Assassin’s Creed: Odysseyn tiedetään voivain kaatuilla pelin tietyissä sijanneissa Windows 7 -käyttöjärjestelmällä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä