G.Skillin suunnitteluosasto on hylännyt perinteiset keinot RGB-valaistujen muistien muotoilussa ja hakee uusiin Trident Z Royal -kampoihin inspiraatiota korumaailman kristallien kimalluksesta.

Komponentti- ja oheislaitevalmistajien on usein vaikea erottua markkinoilla yhteisten toimittajien vuoksi. Emolevyvalmistajien käytössä on samat piirisarjat, näytönohjainvalmistajilla samat grafiikkapiirit ja niin edelleen. Nykyajan trendien perusteella valmistajat näyttävät luottavan tällä hetkellä erottuvansa parhaiten joukosta muita komeampien RGB-valaistusten kautta.

Sama trendi on vallalla myös muistimarkkinoilla. Valmistajat julkaisevat edelleen nopeampia DDR4-muisteja, mutta todelliset taistelut käydään niissä nopeuksissa, joissa jokaisella on toisia vastaavat tarjonnat. Erottuakseen muista myös muistivalmistajat panostavat muistikampojen ulkonäköön entistä enemmän.

G.Skillin toimistolla on päästy nyt pisteeseen, jossa pelkkä RGB-valaistus ei enää riitä. Yhtiön uudet Trident Z Royal -sarjan DDR4-muistikammat on varustettu kullan tai hopean värisenä kiiltelevällä pelkistetyllä lämmönlevittäjällä, jonka 8-osaan jaettu RGB-valaistus hohtelee kimmeltävän, kristallia imitoivan kuoren alta. Muistien mukana toimitetaan lisäksi mikrokuituliina, jolla käyttäjä voi pyyhkiä kokoonpanonsa kruununjalokivistä sormenjäljet ja pölyt häiritsemästä kimallusta ja kiiltoa.

Muotoilunsa ohella muistit eivät tarjoa markkinoille mitään uutta. Muistikammat tulevat saataville DDR4-3000 – DDR4-4600 nopeuksilla 1,35 – 1,5 voltin käyttöäjnnittein. Muistikampojen kapasiteetti on 8 tai 16 gigatavua ja niitä myydään nopeudesta riippuen 2 – 4 kamman paketteina. Muistit tukevat myös Intelin XMP 2.0 -muistiprofiileita.

G.Skill tuo Trident Z Royal -muistinsa myyntiin joulukuussa maailmanlaajuisesti, mutta ei paljasta tässä vaiheessa muistien hintatasoa. Kerro kommenteissa, meneekö G.Skillin kimmeltävät muistikammat jo yli ymmärryksen, vai onko lisäannos bling-blingiä tervetullut lisä markkinoille?

Lähde: G.Skill

This site uses XenWord.
;