Uudet Radeon Software -ajurit keskittyvät korjaamaan Adrenalin 2019 Edition -julkaisuajureiden ongelmia, eikä niissä ole varsinaisia uusia ominaisuuksia.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 18.12.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 18.12.3 -ajurit keskittyvät korjaamaan Adrenalin 2019 Edition -julkaisuajureista löytyviä ongelmia. Julkaisutiedotteen mukaan korjattujen ongelmien listalta löytyy muun muassa RX Vega -sarjan näytönohjainten muistinopeuden jumittuminen 800 MHz:iin, pelikohtaisten tuuletinprofiileiden jääminen satunnaisesti päälle pelin sulkeuduttua ja automaattisten ylikellotus- ja alivoltitusominaisuuksien varoitusten näkymättömyys Radeon Overlay -paneelissa.

Ajureissa on myös tiedossa olevia ongelmia, kuten hiiren viiveet tietyissä tapauksissa, joissa käytössä on useampi näyttö mutta yhdestä tai useammasta on katkaistu virrat, Radeon WattMan -asetusten toimimattomuus satunnaisesti RX Vega -sarjan näytönohjaimilla ja Zero RPM -ominaisuuden toimimattomuus tietyissä tapauksissa, kun käyttäjä vaihtaa automaattisen ja manuaalisen tuuletinprofiilin välillä. Voit lukea kaikista muutoksista ajureiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;