Radeon Software 18.7.1 -ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen ja parempaa suorituskykyä Earthfall-peliin.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin Edition 18.7.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuuriin perustuvia näytönohjaimia, mukaan lukien Ryzen-APU-piirien integroidut Vegat.

Ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki Earthfall-pelille. Ajureiden myötä Radeon RX 560 -näytönohjaimille luvataan 1080p-resoluutiolla parhaimmillaan 27 % parempaa suorituskykyä, RX 580 -näytönohjaimelle 1440p-resoluutiolla parhaimmillaan 22 % parempaa suorituskykyä ja RX Vega 56 -näytönohjaimelle niin ikään 1440p-resoluutiolla parhaimmillaan 28 % parempaa suorituskykyä. Vertailukohtana suorituskykytesteissä oli yhtiön aiemmat Radeon Software 18.6.1 -ajurit.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat jälleen tukun aiempien ajureiden ongelmia, kuten tietyissä tapauksissa resoluution tai virkistystaajuuden vaihdon yhteydessä liian korkeiksi jäävät muistikellotaajuudet. Mukana on myös liuta tiedossa olevia ongelmia, kuten Virtual Super Resolution -asetusten katoaminen ajuripäivityksen yhteydessä sekä grafiikkapiirin ja muistien kellotaajuuksien jumittaminen 3D-tasolle, jos käyttäjä katsoo tai nauhoittaa videota samaan aikaan kun peli on käynnissä. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;