AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.1.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 19.1.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Resident Evil 2 -pelin remake-versiolle, Tropico 6:lle ja Anthemin Early Access -versiolle. Anthemin kohdalla ajureiden kerrotaan tarjoavan parhaimmillaan 7 % parempaa suorituskykyä Radeon RX 580 -näytönohjaimella FullHD-resoluutiolla, kun verrokkina on edelliset 19.1.1-ajurit.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös edellisten julkaisujen ongelmia, kuten Rocket Leaguen vilkunta tai rajusti vaihtelevat virkistystaajuudet FreeSyncin kanssa ja joidenkin näyttöjen jääminen mustiksi uudelleenkäynnistyksen yhteydessä, kunnes näyttöä on käytetty pois päältä. Tiedossa olevien bugien listalta löytyy muun muassa Battlefield V:n bugi, jossa hahmon ääriviivat saattavat jäädä ruudulle, jos pelaaja herätetään takaisin peliin. Myös hiiren mahdollinen lagailu usean näytön kokoonpanoissa, joissa yksi tai useampi näyttö on kytketty pois päältä, on tehnyt paluun. Voit tutustua kaikkiin muutoksiin ajureiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä