AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.4.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.4.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Anno 1800- ja World War Z -peleille. Lisäksi ajureiden kerrotaan parantavan suorituskykyä World War Z:ssa Radeon RX Vega 64:llä parhaimmillaan 19 ja Radeon VII:llä parhaimmillaan 24 prosenttia, kun verrokkina ovat edelliset 19.4.1-ajurit.

Ajureissa ei poikkeuksellisesti ole lainkaan ilmoitettuja korjauksia, mutta tiedossa olevia bugeja on listattuna muutama. Tiedossa olevia ongelmia ovat Radeon VII -näytönohjaimilla mahdollisesti tapahtuva vilkunta usean näytön konfiguraatioilla, Netflixin Windows Store -sovelluksen vilkunta tietyillä HDR-näytöillä, Radeon Overlayn Performance-välilehden WattMan-mittarien näyttämät mahdollisesti virheelliset lukemat ja vilkunta suojattua mediaa toistettaessa ja järjestelmän epävakaus Asuksen TUF FX504 -kannettavalla, kun siihen on kytketty langaton näyttö. Voit lukea koko julkaisutiedotteen AMD:n verkkosivuilta.

Lataa AMD:n ajurit täältä