Predator CG437KP:n kerrotaan olevan varustettu DisplayHDR 1000 -sertifikaatilla, eli VESA:n korkeimmalla luokituksella.

Acer on esitellyt mielenkiintoisen uutuuden suurikokoisten näyttöjen joukkoon. Acer Predator CG437KP on nimensä mukainesti 43-tuumainen jättiläinen.

Predator CG437KP:n ominaisuuspaletti on vakuuttava. 43-tuumainen VA-paneeli tarjoilee käyttäjälle 4K-resoluution 144 hertsin virkistystaajuudella ja Adaptive- eli FreeSync-tuella. Näytön maksimikirkkaus on 1000 nitiä ja se kykenee toistamaan 90 % DCI-P3-avaruudesta. 4KFilme.de-sivuston mukaan näyttö kantaa myös DisplayHDR 1000 -sertifikaattia.

Näyttö on varustettu USB Type-C- ja DisplayPort-liittimillä sekä peräti kolmella HDMI-liittimellä, mikä helpottaa esimerkiksi tietokoneen ja konsolin kytkemistä samaan näyttöön. Acer ei ole vielä varmistanut mitä HDMI-versiota näytön liittimet tukevat tai tukevatko ne FreeSync over HDMI -teknologiaa. Näytön mukana tulee myös kaukosäädin, joten kuvalähteen vaihto onnistuu helposti kauempaakin.

Predator CG437KP on varustettu ominaisuuksiinsa nähden verrattain järkevältä kuulostavalla hintalapulla, sillä Acer on hinnoitellut sen 1499 euroon Saksan verotuksella. Näyttöä joudutaan kuitenkin odottamaan vielä tovi, sillä sen kerrotaan saapuvan markkinoille vasta vuoden viimeisellä neljänneksellä.

Lähde: 4KFilme.de

This site uses XenWord.
;