Uudet Radeon Software -ajurit tuovat mukanaan virallisen tuen Total War: Three Kingdoms -pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.5.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.5.2 -ajureiden julkaisutiedotteen mukaan ainut merkittävä muutos on tuki Total War: Three Kingdoms -pelille.

Tuttuun tapaan ajurit kuitenkin korjaavat aiempien julkaisujen ongelmia ja tällä kertaa korjattujen listalta löytyvät esimerkiksi HDR-videoiden mahdollinen pysähtyminen tai kuvan korruiptoituminen Movies and TV -sovelluksella APU-piiriä käytettäessä sekä Radeon VII:n ruudun välkyntä useamman näytön kokoonpanoilla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan muun muassa World War Z:n mahdollinen kaatuminen, kun peli on ollut päällä pitkään, sekä Radeon WattManin ja Radeon Overlayn Performance Metrics -välilehden näyttämät vaihtelevat ja epätarkat lukemat Radeon VII:llä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteesta.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;