Raportoimme ensi viikolla valmistajien uutuustuotteista ja tapahtumista paikan päältä Taiwanista.

io-tech @ Taiwan: Computex-messut käynnistyvät ensi viikolla Taiwanin pääkaupungissa Taipeissa (28.5. – 1.6.) ja io-tech lensi paikan päälle raportoimaan tapahtumasta uutisten, YouTube-videoiden ja some-postauksien välityksellä. Useimmat komponenttivalmistajat ovat lähtöisin ja pitävät päämajaansa Taiwanissa, joten kyseessä on tietotekniikan näkökulmasta vuoden tärkein tapahtuma.

Messujen mielenkiintoisinta antia tulee todennäköisesti olemaan AMD:n toimitusjohtaja Lisa Sun keynote-esitys heti maanantaina, sillä yhtiön odotetaan kertovan lisätietoja tulevista Zen 2 -arkkitehtuuriin perustuvista 3. sukupolven Ryzen-prosessoreista ja Navi-grafiikka-arkkitehtuuriin perustuvista näytönohjaimista. Keynote-esitystä voi katsoa suorana YouTubesta maanantaiaamulla klo 05 Suomen aikaan.

NVIDIA on puolestaan etukäteen kiusoitellut Twitterissä julkaisemallaan videolla esittelevänsä Computexissa jotain GeForce-näytönohjaimiin liittyvää Super-teemalla. NVIDIAn lehdistötilaisuus järjestetään maanantaina klo 9:30 Suomen aikaan, mutta mahdollisesta live-lähetyksestä ei ainakaan toistaiseksi ole tietoa.

Myös Intel on luonnollisesti paikan päällä tapahtumassa ja järjestää näytönohjaimiinsa liittyvän The Odyssey -tapahtuman, johon osallistumme keskiviikkona. Intelin näytönohjaimet tullaan julkaisemaan vasta ensi vuoden lopulla, joten mitään konkreettista tietoa niistä ei kannata vielä tässä vaiheessa odottaa.

Messuilla tulemme kiertämään isoimpien komponenttivalmistajien, kuten Asuksen, MSI:n, Gigabyten ja ASRockin, osastot katsastaen esillä olevat uutuustuotteet. Tutustumme myös pienempien valmistajien tarjontaan ja pyrimme bongaamaan mielenkiintoisimmat innovaatiot.

Laita seurantaan:

This site uses XenWord.
;