AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.6.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia.

Radeon Software 19.6.3 -ajureiden merkittävin uudistus on virallinen tuki F1 2019 -pelille. Julkaisutiedotteessa ei kuitenkaan mainita mahdollisia suorituskykyeroja edellisiin ajureihin nähden.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien ajureiden ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa kokoonpanon satunnainen kaatuminen yli- tai alikellotettaessa näytönohjainta, kun käytössä on kolmen näytön Eyefinity-konfiguraatio, sekä käynnistymisongelmat kokoonpanoilla, joissa on käytössä Hyper-V-teknologia. Tiedossa olevien ongelmien listalta löytyvät puolestaan esimerkiksi Radeon Overlayn mahdollinen toimimattomuus DOTA 2 -pelissä täyden ruudun tilassa sekä vanhat tutut ongelmat Radeon Overlayn Performance Metrics -välilehdellä ja Radeon WattManissa Radeon VII -näytönohjaimella. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä