AMD:n uudet ajurit keskittyvät pääasiassa aiempien ajureiden ongelmien korjaamiseen, mutta mukana on myös virallinen tuki Gears 5 -pelin beetaversiolle.

AMD on julkaissut näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen uudet ajurit. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.7.2 -ajurit keskittyvät pääasiassa korjaamaan aiempien ajurijulkaisujen ongelmia, mutta mukaan on saatu myös virallinen tuki Gears 5 -pelin beetaversiolle.

Korjattujen bugien listalta löytyvät tällä kertaa muun muassa Star Wars Battlefront II -pelin tekstuuriongelmat DirectX 11 -rajapinnalla, Radeon Overlayn vilkkuminen DirectX 9 -rajapinnalla, kun käytössä on Radeon Image Sharpening, joidenkin vihollishahmojen tekstuuriongelmat Doomissa sekä Valve Index -virtuaalilaseilla esiintynyt vilkkuminen SteamVR:n käynnistyksen yhteydessä Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Radeon Overlayn satunnainen toimimattomuus, AMD Log Utility Driver -ajurin asentumisongelmat joillain Windows 7 -kokoonpanoilla ja League of Legends pelin mahdolliset käynnistymisongelmat Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla. Voit tutustua kaikkiin ajureiden muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;