AMD:n uudet ajurit tuovat mukanaan tukun uusia Vulkan-laajennoksia sekä virallisen tuen Wolfenstein: Youngblood -pelille.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.7.3 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.7.3 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat virallinen tuki Wolfenstein: Youngblood -pelille sekä tuki Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimille Radeon GPU Profiler- ja Microsoft PIX -optimointityökaluissa. Lisäksi ajurit tuovat mukanaan liudan uusia Vulkan-laajennoksia: VK_Ext_display_surface_counter, VK_AMD_pipeline_compiler_control, VK_AMD_shader_core_properties2, VK_EXT_subgroup_size_control, VK_KHR_imageless_framebuffer ja VK_KHR_variable_pointers.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat myös aiempien julkaisujen ongelmia. Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät muun muassa Windows Mixed Realityn käynnistymisongelmat, kun Radeon Image Sharpening on käytössä, League of Legendsin käynnistymisongelmat Radeon RX 5700 -sarjalla Windows 7 -käyttöjärjestelmällä, pienet stutteroinnit Fortnitessä ensimmäisten minuuttien aikana RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla sekä Radeon Anti-Lagin aiheuttamat suorituskykyongelmat. Tiedossa olevia ongelmia ovat puolestaan esimerkiksi Radeon Performance Metricsin ilmoittamat väärät muistinkäyttölukemat, mahdollinen stutterointi Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla, kun käytössä on 240 hertsin virkistystaajuudella varustettu näyttö ja FreeSync-teknologia sekä Radeon VII:n liian korkeiksi jäävät muistikellotaajuudet työpöytäkäytössä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;