AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.8.2 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 19.8.2 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Control- ja Man of Medan -peleille sekä HDCP 2.3 -tuki Radeon RX 5700 -sarjan näytönohjaimille. Control-pelissä luvataan parhaimmillaan 10 % parempaa suorituskykyä DirectX 11 -tilassa, kun verrokkina on aiemmat 19.8.1-ajurit.

Tuttuun tapaan ajurit korjaavat aiempien julkaisujen ongelmia. Korjattujen bugien listalta löytyy Rocket Leaguen kaatuilu ja League of Legendsin suorituskykyongelmat tehtävän vaihdossa (alt+tab) tai sen jälkeen sekä RX 5700 -sarjalla esiintyneet epävakausongelmat, kun näytönohjaimen muisteja ylikellotetaan samaan aikaan, kun tietokoneella on käynnissä jokin 3D-sovellus. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan esimerkiksi Gigabyten RGB Fusion 2.0:n käynnistyksen aiheuttamat järjestelmän jäätymiset RX 5700 -näytönohjaimen kanssa, Radeon Performance Metrics -välilehden ilmoittamat virheelliset muistin käyttölukemat sekä Radeon VII -näytönohjaimella normaalia korkeammat muistikellot työpöydällä. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä