AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.10.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.10.1 -ajureiden merkittävimmät uudistukset ovat viralliset tuet Doom Eternalin tulevalle The Ancient Gods -lisäosalle, Watch Dogs: Legionsille, Dirt 5:n Early Access -versiolle sekä World of Warcraftin Shadowlands esipäivitykselle. Julkaisutiedoissa ei kerrota mahdollisista muutoksista suorituskykyyn.

Tuttuun tapaan ajureissa korjataan myös aiempien julkaisujen ongelmia. Korjattuja bugeja ovat tällä kertaa esimerkiksi ääniongelmat, kun ääni viedään RX 5000 -sarjan näytönohjaimelta vahvistimelle HDMI-kaapelilla, ruudunpäivitysnopeuden heittelyt, kun Vulkan-rajapintaa käyttävä peli suljetaan ja käytössä on kaksi tai useampia FreeSync-näyttöjä sekä Genshin Impact -pelin jääminen tunnistumatta Radeon Softwaren toimesta. Tiedossa olevia ongelmia ajureissa on listattu vain kolme: Enhanced Syncin joillain kokoonpanoilla aiheuttama musta ruutu, Performance Metrics Overlayn ja Performance Tuning -välilehden ilmoittamat liian korkeat lepokellotaajuudet RX 5700 -sarjan näytönohjaimilla ja FPS:n mahdollinen lukittuminen 30:een HDMI-skaalausasetuksien muuttamisen jälkeen. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä