AMD on keskittynyt uusissa ajureissa ratkomaan aiempien julkaisujen ongelmia uusien ominaisuuksien tai sovellustukien sijasta.

AMD on julkaissut uudet ajurit näytönohjaimilleen ja APU-piireilleen. Radeon Software Adrenalin 2020 Edition 20.9.1 -ajurit ovat saatavilla Windows 7- ja 10 -käyttöjärjestelmille ja ne tukevat kaikkia yhtiön GCN- ja RDNA-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja APU-piirejä.

Radeon Software 20.9.1 -ajureissa ei ole poikkeuksellisesti mukana lainkaan merkittäviä uusia ominaisuuksia. Sen sijasta ajureissa keskitytään aiempien julkaisujen ongelmien ratkomiseen. AMD on myös lopettanut mahdollisten mustan ruutuun kaatumisten erillisen seurannan, mikä kertoo ongelmien joko ratkenneen lopuillakin käyttäjillä tai niiden olevan niin harvinaisia, ettei mitään yksittäistä syytä ole enää olemassa.

Tällä kertaa korjattujen bugien listalta löytyvät esimerkiksi joitain Ryzen 3- ja Ryzen 5 -APU-piirejä vaivanneet virheilmoitukset ajureiden asennnuksessa, mustaan ruutuun, järjestelmän- tai ajurin kaatumiseen johtavat tilanteet tehtävänvaihdossa, Performance Metrics overlayn päällle kytkennässä ja toissijaisella näytöllä videoita pyörittäessä RX 5000 -sarjan näytönohjaimilla, Performance Tuning -tuuletinprofiileiden jääminen lataamatta sekä kirkkauden vaihtelut VP9-videoita toistettaessa RX 5000 -sarjalla. Tiedossa olevia bugeja ovat puolestaan muun muassa Project Cars 3 -pelissä esiintyvä graafikan korruptoituminen VR-tilassa, Enhanced Syncin aiheuttamat mustat ruudut tietyillä kokoonpanoilla ja RX 5000 -sarjalla satunnaisesti joissain peleissä tapahtuvat nykimiset. Voit tutustua ajureiden kaikkiin muutoksiin niiden julkaisutiedotteessa.

Lataa AMD:n ajurit täältä

This site uses XenWord.
;