AMD:n edustajan antaman lausunnon mukaan Zen 3 -arkkitehtuuri on edelleen aikataulussaan ja tullaan julkaisemaan tämän vuoden aikana.

Netissä on liikkunut viime päivinä huhuja, joiden mukaan AMD olisi siirtämässä Zen 3:n julkaisua vuoden lopulta ensi vuoden puolelle. Nyt AMD on antanut medialle huhuista virallisen lausunnon.

Muun muassa DigiTimes-sivusto on esittänyt väitteen, jonka mukaan AMD olisi siirtämässä Zen 3:n julkaisun ensi vuoteen kilpailun puutteen vuoksi. Väitteen uskottavuutta söi jo valmiiksi AMD:n useampaan kertaan sijoittajille varmistama aikataulu, mikä oli viimeiseksi varmistettu vain noin viikkoa aiemmin. Tästä huolimatta uutinen on levinnyt laajalle eri teknologiasivustojen toimesta.

Hetki sitten medialle antamassaan lausunnossa AMD kieltää kaikenlaisten Zen 3:n myöhästymiseen tai ensi vuodelle siirtämiseen liittyvien huhujen paikkansapitävyyden. Yhtiön edustaja varmisti samalla uudelleen, että arkkitehtuuri on edelleen aikataulussaan ja tullaan julkaisemaan kuluvan vuoden aikana.

Me io-techillä arvioimme toimituksen kesken aina erilaiset huhut yksitellen päättääksemme, mitkä niistä ovat todennäköisimmin paikkansa pitäviä ja siten julkaisukelpoisia.

This site uses XenWord.
;