AMD julkaisi WHQL-hyväksytyt Radeon Software ReLive Edition 16.12.2 -ajurit ja NVIDIA GeForce 376.60 -hotfix-ajurit.

AMD ja NVIDIA ovat kumpikin julkaisseet uudet ajurit näytönohjaimilleen. Kummankaan valmistajan kohdalla uudet ajurit eivät ole mitenkään merkittäviä julkaisuja, vaan AMD:lla kyse on WHQL-leiman lisäämisestä edellisiin beeta-ajureihin ja NVIDIAlla pienimuotoiset hotfix-ajurit.

AMD:n uudet Radeon Software ReLive 16.12.2 WHQL -ajurit tarjoavat identtiset päivitykset beetaversionsa kanssa, eli ne keskittyvät lähinnä korjaamaan ensimmäisten ReLive Edition -ajureiden mukana ilmenneitä ongelmia. AMD:n uudet ajurit tukevat kaikkia GCN-arkkitehtuureihin perustuvia näytönohjaimia ja ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille.

Lataa AMD:n ajurit täältä

NVIDIAn GeForce 376.60 -ajurit pitävät muutoslistansa hyvin lyhyenä. Tiedotteen mukaan ajurit korjaavat Battlefield 1 -pelin kaatumiset tietyillä Kepler-arkkitehtuuriin perustuvilla näytönohjaimilla ja pelin normaalia tummemmat lätäköt. Battlefield 1 -ongelmien lisäksi NVIDIA on korjannut satunnaiset mustaan ruutuun johtaneet ongelmat DOTA 2 -pelissä. NVIDIAn uudet ajurit tukevat GeForce 400 -sarjaa ja sitä uudempia näytönohjaimia ja ovat saatavilla Windows 7-, 8.1- ja 10 -käyttöjärjestelmille.

Lataa NVIDIAn ajurit täältä

This site uses XenWord.
;