ASRock on jo aiemmin esitellyt osaa tulevista Ryzen-emolevyistään, mutta esimerkiksi toinen vuotokuvien kohteesta eli X370 Killer SLI/ac on täysin uusi tuttavuus.

Useat valmistajat antoivat ensi maistiaiset tulevista Ryzen-emolevyistään jo CES 2017 -messuilla vuoden alussa, sekä sen jälkeen esimerkiksi AMD:n Meet the Experts -tapahtumassa. Myös ASRock esitteli CES-messuilla jo muutamia tulevia Ryzen-emolevyjään, mutta koko tarjontaa tai emolevyjen tarkkoja yksityiskohtia ei tapahtumassa paljastettu.

Nyt VideoCardz on löytänyt urugualaisen Informatica Cero -sivuston vuotamia kuvia jo CES-messuilla esillä olleesta ASRock AB350 Gaming K4 -emolevystä sekä aiemmin esittelemättömästä X370 Killer SLI/ac -emolevystä. X370-piirisarjalliset emolevyt on suunnattu etenkin ylikellottajien käyttöön, kun B350-piirisarjaan perustuvia emolevyjä tähdätään edulliseksi vaihtoehdoksi pelaajien kokoonpanoihin.

ASRock X370 Killer SLI/ac perustuu nimensä mukaisesti X370-piirisarjaan. Emolevy noudattaa mm. Taichi-mallista tuttua mustavalkoista värimaailmaa, ja emolevyä koristaa tyylitelty, yli puolen emolevyn korkuinen valkoinen K-kirjain. Emolevyllä on yhteensä neljä PCI Express x1-kokoista paikkaa sekä kaksi metallivahvisteista PCI Express x16 -kokoista paikkaa lisäkorteille. Kuten jo emolevyn nimestä voi päätellä, se tukee virallisesti NVIDIAn SLI-teknologiaa, mutta myös AMD:n Crossfire on luonnollisesti tuettuna. Ultra M.2 -paikkkoja SSD-asemalle on yksi, jonka lisäksi emolevyn alareunan tuntumasta löytyy toinen, ilmeisesti hitaampi M.2-liitäntä. Mikäli kuvakulma ei valehtele on perinteisiä SATA-liittimiä yhteensä kuusi.

Emolevyn ääniratkaisu on brändätty Nichicon Audioksi viitaten epäilemättä yhtiön valmistamiin erityisesti äänentoistokäyttöön suunnattuihin kondensaattoreihin. Emolevyn I/O-paneelista löytyy WiFi-antenniliittimet, kaksi PS/2-liitintä, HDMI-liitin, seitsemän USB Type-A -liitintä ja yksi USB Type-C -liitin sekä verkkoliitin ja perinteiset ääniliittimet optisen ulostulon kera.

AB350 Gaming K4:n liitinvalikoima noudattaa hyvin pitkälti samaa kaavaa kuin X370 Killer SLI/ac:nkin. Eroja löyty lähinnä SATA-liitinten määrästä, joita AB350:ssä on vain neljä, ja PCI Express x16 -liittimistä joista vain toinen on vahvistettu metallilla. M.2-liitäntöjä on edelleen kaksi ja niistä vain toinen on brändätty Ultra M.2:ksi. AB350 Gaming K4:n I/O-paneelin liitännät eivät valitettavasti näy kokonaisuudessaan vuotokuvista. USB-liittimiä siellä on kuitenkin selvästi vähemmän, ja ääniliittimiäkin vaikuttaisi olevan vain kolmen liittimen verran. I/O-paneelista löytyy kuitenkin X370 Killer SLI/ac:sta uupunut DVI-liitäntä.

This site uses XenWord.
;